2020/903

Győzelem és dobogós helyezések az ASI-Decathlon tornáról

Három korosztályban vettünk részt az elmúlt hétvégén Budapesten az ASI-Decathlon kupán, amelyen remekül szerepeltek csapataink: az U10-esek megnyerték korosztályuk küzdelmeit, míg az U9-esek másodikok, az U8-asok harmadikok lettek.

A Király SE eredmenyei U8-as korosztályban:

Király-ASI 3-2, Király-Szentendre VSE 3-3, Király-Érdi VSE 10-0, Király-Mogyoród F 0-7.

Helyezés a tornán: 3. hely.

Sárdy Roland, vezetőedző: - Nagyon elégedett vagyok a srácokkal, amit megbeszéltünk, maximális meg is valósult. Az utolsó meccsre kicsit elfáradtunk, meg egy kicsit fel is adtuk. Ezen kell változtatnunk a jövőben. De összességében elégedett vagyok, sok jó dolgot láttam és ez pozitív a jövőre nézve.

A Király SE eredményei az U9-es korosztályban:

Kelen SC-Király SE 1-1, Érd VSE-Király SE 0-8, MTK-Király SE 2-1, ASI-Király SE 2-3.

Helyezés a tornán: 2. hely.

Windisch Csaba, vezetőedző: - Hosszú idő óta ez volt az első tornánk, ami meg is látszott a játékon, és főleg a helyzetkihasználáson, de most nem is ez volt a lényeg. Örülök, hogy végre újra verseny körülmények között pályán lehettek a gyerekek,  és még eredményesen is szerepeltünk, hiszen az MTK mögött a második helyen végeztünk. Gratulálok a csapatnak!

A Király SE eredményei U10-es korosztályban:

Király-Érd 16-0, Király-ASI 4-2, Király-Mogyoród 9-0, Király-Hegyvidek 2-1.

Helyezés: 1. hely.

Kiss Gábor, vezetőedző: - Egy jó rendezésű tornán vettünk rész, ahol ötletes, harcos, s olykor a felnőtteket meghazudtoló játékkal rukkoltak elő kis tigriseink. Külön öröm számomra, hogy sok dolgot visszakaptam, abból, amit edzéseken gyakoroltunk. Rengeteg helyzetet és szép megoldást dolgoztunk ki. A torna legjobb kapusa is csapatunkból került ki, Hajdú Balázs személyében. Külön köszönet Németh Baló Bálint kollégámnak, aki egy nagyon jó csapatot adott át nekem. Ez a tornagyőzelem az ő érdeme is. A tornán vendégként, díjátadóként egyesületünk alapító-névadója, Kiraly Gábor is megjelent, számunkra óriási élmény volt, hogy ő adta át a díjakat. Dolgozunk tovább, hogy még sok hasonló élményben lehessen részünk.