Hírek
vissza
2022/1119

Fordított az U15, egyenlített az U17

Fordított az U15, egyenlített az U17

Nehéz helyzetéből erényt kovácsolva, hátrányból fordítva aratott győzelmet U15-ös csaptunk, kétszer egyenlített és végül egy pontot itthon tartott U17-es gárdánk az utánpótlás bajnokságok 12. fordulójában. A másodosztályban szereplő U14-es gárdánk 70 percig jól tartotta magát Kaposváron, de a hajrában érvényesült a vendéglátók fizikális fölénye. 

 

 

MLSZ Országos U14-es Bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 11. forduló: Kaposvári BFLA-Király SE 6-0 (1-0).

Király SE: Borhy Zs. - Szász Á., Turczi D., Somfalvi Á., Kovács B. - Mészáros B., Nagy Á. - Harangozó M. (Horváth-Barton M. az 52.p.), Szabó B., Kósa B. (Németh B. a 41.p.) - Puporka A. Edző: Schimmer Szabolcs.

Schimmer Szabolcs: - A mérkőzésen végig a fizikálisan jóval erősebb hazaiak akarata érvényesült. Sokáig jól tartottuk magunkat, de a második félidő második felére elfogytunk, amit jól használt ki a kaposvári csapat. Remélem jövő hétre már mindenki visszatér a sok betegség után, és újra teljes kerettel készülhetünk az előttünk álló két fontos feladatra. Az U14-es bajnokságban bemutatkozó Németh Barnának és Horváth-Barton Milánnak gratulálok, hogy bátor játékot mutattak az egy korosztállyal idősebbek között is!

MLSZ Regionális U15-ös Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 12. forduló: Király SE-CREDOBUS Mosonmagyaróvár 2-1 (0-1).

Király SE: Tóth-V. Cs. - Tanai F. (Sodics M. a 60.p.) NYÁRI D., BAKUCZ D., KÁROLY K. - Gombás B., IVÁNCSICS B., SZÁSZ F. - Samu D. (Bakucz M. a 41.p.), Tancsics D., Hegyi D. (Tóth G. a 78.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Bakucz D., Tóth G.

Kovács Zsolt: - Egy nehéz találkozóra számíthattunk, mert a nyáron felkészülési mérkőzésen simán kikaptunk a Mosonmagyaróvártól, valamint a mai napon öt játékosomra sem számíthattam. Az ellenfelünk jobban kezdte a meccset, és egy kontratámadás után hamar meg is szerezte a vezetést. A gól után folyamatosan jöttünk vissza a mérkőzésbe, sőt: volt egy periódus, amikor kimondottan jól is játszottunk - sajnos Tancsics és Szász is a kapu előtt rossz döntést hozott. A második félidőben próbáltunk váltani, végig nyomást helyezni ellenfelünkre, bár akkora helyzetünk, mint az első félidőben nem volt. A vége előtt 10 perccel Iváncsics remek passzából Bakucz D. okosan emelte át az ellenfél kapusát, így egalizálva az eredményt. Az utolsó percekben már két kapusunkkal a mezőnyben rohamoztunk a győzelem megszerzéséért, és most Bakucz D. előkészítésben jeleskedett, Tóth Geri meg első érintéséből győztes gólt fejelt. Nagyon büszke vagyok a CSAPATOMRA, amely az elmúlt hetek nehézségeit hátra hagyva, a mérkőzésen hamar hátrányba kerülve is, helyenként jól futballozva, megérdemelten fordította meg az eredményt, amiért nagyon sokat tett. Gratulálok Tóth Gergőnek, aki fél éves sérülés után tért vissza csapatba! Reméljük, sérült játékosaink (Kovács B., Kulcsár G., Polgár Zs., Sodics T.) minél hamarabb újra köztünk lesznek. Az ellenfél játékosának, Egerszegi Dánielnek pedig mielőbbi jobbulást kívánunk!

MLSZ Regionális U17-es Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 12. forduló: Király SE-Kelen SC 2-2 (0-0).

Király SE: Horváth Bá. - Horváth Ba., Fliegler Á., Karvalics K., Horváth Do. - Balikó Á. (Spanyó B. a 79.p.), Vilics M., Kovács Á. (Baranyai N. a 79.p.), Király K.(Nagy Á. a 65.p.) - Szabó B., Katona R. Edző: Gombás Péter.                    

Gólszerzőink: Vilics M., Szabó B. 

Gombás Péter: - Az első félidőben nagy taktikai harc folyt a pályán, mindkét csapat óvatos volt, a kapuk nem forogtak veszélyben. A második félidő sokkal őszintébb játékot hozott. Mindkét csapat több lehetőséget dolgozott ki. Mi is, és a vendégek is ezekből kettőt gólra váltott, így kialakult az igazságos végeredmény.

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek