Hírek
vissza
2023/304

Reseterits mesterhármasával magabiztos Király győzelem KörmendenSzerző: Németh Zsolt

Reseterits mesterhármasával magabiztos Király győzelem Körmenden

A téli szünetet követően először játszott mérkőzést füves pályán a csapatunk, de a váltást jól kezelték a játékosok, akik egész héten készültek erre. A mérkőzés elejétől kézbe vette az irányítást a Király de a 22. percig ezt nem sikerült előnyre váltani. Ekkor Németh bal oldali akciója után Reseterits érkezett jó ütemben a labdára, ő talált be a hazai kapuba. Erre még gyorsan válaszoltak a hazaiak, de a Király játékosa már az első félidőben – ismét Németh előkészítése után - újra gólt szerzett, majd a második játékrész elején – első felnőtt mesterhármasát elérve – tovább növelte csapata előnyét, amely a végéig kitartott.

Körmendi FC-Vasi Sekolo Kft. - Király SE 1-3 (1-2). – Papp István Labdarúgó Centrum, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Talabér Norbert (Markó Máté, Horváth Barnabás Attila)

Körmendi FC: Balogh Á. – Lakosi, Vilics, Buti (Belső 45. p.), Karvalics (Balogh A. 82. p.), Molnár, László, Sipos (Köntés 66. p.), Nagy, Zsoldos (Németh 46. p. – Szabó 66. p.), Berning Edző: Kurucz Ádám

Király SE: Király - Schimmer, Horváth A., Takács (Rózsás 78. p.) Vigh (Kudron .73 p.) - Kiss K. (Kalmár 78. p.), Reseterits, Potyi (Márfy 53. p.)- Csákvári (Kovács 73. p.), Halmosi, Németh G. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Reseterits 21., 27., 47. p. ill. Sipos 22.p.

 

A kezdő sípszótól fogva fölényben játszott és néhányszor helyzetbe is került a Király SE csapata. Az első gólra a 21. percig kellett várni, amikor Németh bal oldali akcióját követően érkezett jó ütemben középen Reseterits, aki korábban már egyszer szemben állt a hazai kapuvédővel. Akkor még Balogh védett, ezúttal már nem tudott. A következő támadásából aztán nem csak, hogy eljutott a kapuig a Körmend, de Sipos révén, aki jól lőtte ki a hosszú sarkot, máris egalizált is. Aktívabbá vált a hazaiak játéka, mégis Reseterits duplázott, miután ismén Németh húzta meg a baloldalon a labdát. A nagyszünetig nem született már gól, annál gyorsabban a fordulást követően, hiszen Halmosi akciójánál ismét csak Reseterits érkezett jól a beadott labdára, és harmadszor is bevette a hazai kaput. A másik oldalon Királynak is akadt dolga, egyszer a bal alsó előtt kellett mentenie, majd kiöklözött egy beívelt labdát. A vége előtt két perccel kétszer is megdöngette a csapatunk a felsőlécet, de az eredmény már nem változott. A hazaiak nyílt sisakkal, bátran fociztak, de ez csak a szépítésre volt elég, mert a játékot egyértelműen a Király SE együttese uralta.

 

Hegyi László: - A mai mérkőzésen az első perctől az történt a pályán, ami mi akartunk, gyorsan gólt is szereztünk. Az ellenfél erre még tudott válaszolni, onnantól viszont a helyzetek sokaságát alakítottuk ki, és ebből kettőt még tudtunk értékesíteni. Úgy érzem, megérdemelten vittük el a három pontot.

 

Kapcsolódó témák: Felnőtt labdarúgás
Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
0912345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
132728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek