Hírek
vissza
2023/1221

Remek idénykezdet után némi visszaesés következettSzerző: Németh Zsolt

Remek idénykezdet után némi visszaesés következett

Az U16 féléves értékelését Marton Róbert készítette el.

 

Nyáron vettem át az U16-os csapat felkészítését. Nem indult egyszerűen a kezdet, hisz egy komoly sérülés miatt segítségre szorultam, és sokat köszönhetek az egész ősz folyamán Hajmási Milánnak illetve Kovács Zsoltnak, hogy "átéltem" ezt az időszakot.

Továbbá nehezítették a felkészülést a nyári időszak nyaralás miatti hiányzásai. A keret létszáma amúgy is szűkös volt, így a felkészülési mérkőzéseket a fiatalabbakkal kiegészülve, illetve az U17csapat kevesebbet játszó tagjaival kiegészítve abszolváltuk.

Egy új játékos került Sopronból a keretünkben, Grubits Dominik.

A szezont egy kupameccsen kezdtük Komáromban, ahol sikerült továbbjutnunk.

A második fordulóban a Credobus Mosonmagyaróvár 4-3-as eredménnyel búcsúztatott bennünk a továbbiaktól.

 

A bajnoki nyitányon (az MLSZ regionális kiemelt bajnoksága nyugati csoportjában) egy héttel később újra Komáromba utaztunk, ahol a három pontot ismét sikerült megszerezni.

Meglepően jól kezdtük a bajnokságot. Az első négy fordulóban mindhárom pontot megszereztük, sőt a hetedik forduló után öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel még a dobogó közelében voltunk, aztán ezután már nem sok babér termett. Sorra veszítettük el mérkőzéseinket. Amig a szerencse a bajnokság elején mellénk állt, addig a második felében elpártolt tőlünk. Rengeteg kimaradt helyzet, egyéni hibákból kapott gólok jellemezték ezt az időszakot. Ebben, ha nem tudunk javulni, akkor ez várhat ránk a tavaszi folytatást illetően is. Végül a tabella 9. helyén zártuk az őszt.

Pozitívum, hogy több játékosunk is helyt állt az idősebb korosztálynál is, így tudtuk őket is segíteni.

Mi is köszönetet mondunk a Hujber Bálint vezette fiatalabb korosztálynak is, mivel sokszor szükség volt több játékosra, akik jó teljesítményt nyújtottak, ami bíztató lehet a jövőt illetően.

Kapcsolódó témák: U16-os csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek