Hírek
vissza
2022/1003

Régiós fesztiválokon jártunk

Régiós fesztiválokon jártunk

Három idősebb korosztályunk Zalaegerszegen, a két legfiatalabb pedig Mosonmagyaróváron vett részt a hétvégén régiós Bozsik-tornán. A hozzánk hasonló tehetségközpontok és az akadémiák elleni meccsek ezúttal is jól szolgálták a gyerekek fejlődését. Edzőink értékelték a látottakat. 

 

Farkas Gábor, U7: - Csapatunk a hétvégén Mosonmagyaróváron az ETO FC Győr, a Gyirmót SE Győr, a házigazda CREDOBUS Tehetségközpont, valamint az Illés Akadémia társaságában futballozott. Két csapatot alakítottunk ki és két térfélen egyszerre zajlottak a 4x14 perces mérkőzések. Eredményesség szempontjából most a legutóbbi régiós tornánál egy kicsit gyengébben szerepeltünk, ezúttal több volt a vereség, mint a győzelem. Folyamatosan hullámzó teljesítményt nyújtottak a gyerekek: vagy a mérkőzések elején aludtunk bele, vagy meccs közben voltak kihagyások. Ezen a napon nem voltunk kellőképpen agresszívak, és a kapu előtt is sok helyzetet hagytunk ki. Összességében két-három játékosunk volt az, aki az egész torna alatt jó teljesítményt nyújtott.

Vámos Márk, U8: - Az első pár pillanat bealvása után az első két meccsen az eddig legjobb produkciót raktuk le az asztalra. Persze a meccsek 18 percében voltak kisebb döntési és technikai hibák, de az általam kért dolgok többnyire nagyon szépen működtek. Kis hiányérzetem a ziccerek kihasználása miatt volt, mert néha sokat toltuk a labdát és a kapus megszerezte, vagy a kapu előtt lassan hoztuk meg a döntést, és beért a védő. Ennek ellenére voltak szemrevaló támadásaink, gólokkal befejezve. Amikor oldalra vittük a labdát és csináltuk a cseleket, akkor volt eredménye a játékunknak, ha - hibásan - bevittük a tömegbe, középre, akkor viszont volt fennakadás. Ami pozitívum, hogy már többször indulunk jó helyre, mint rossz felé. Sajnos az utolsó mérkőzésre elfáradtunk fejben, az utazás és az előző három meccs 18 percei látszottak. Összességében büszke vagyok a fiúkra, a hibákat igyekszünk kijavítani, a jó dolgokat pedig még magasabb szintre emelni az edzéseken.

Eredmények:

Király SE-ETO FC Győr 3-2

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 6-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 5-1

Király SE-Illés Akadémia 7-1

Koman Vladimir, U9: - Az első mérkőzésen négyet rúgtunk a Veszprémnek, a másodikon az elején hátrányba kerültünk a ZTE-vel szemben, de sikerült fordítanunk. Az Illés Akadémia elleni meccsbe most nem úgy mentünk bele, ahogyan szoktunk. Eddig mindig legyőztük őket, most ez nem jött össze. Volt négy hiányzónk, és a társaság egy kicsit fáradtan mozgott az egész torna folyamán. De semmi baj, megyünk tovább a megkezdett úton.

Eredmények:

Király SE-Veszprém FC USE 4-0

Király SE-ZTE 3-2

Király SE-Illés Akadémia 1-2

Hujber Bálint, U10: - Ezen a tornán a pálya középső harmadában kevés párharcot nyertünk. Számos ilyen szituációból inkább az ellenfeleink jöttek ki győztesen, ezáltal kevés támadást tudtunk felépíteni és ígéretesen befejezni. A szokottnál kisebb játékteret is tovább szűkítettük, nem használtuk ki igazán sem szélességben, sem pedig a mélységi játékunk nem sikerült az előző hetekhez képest. Ettől függetlenül nem szeretnék elmarasztalni senkit, a hozzáállással elégedett vagyok. Ez egy gyengébb nap volt a részünkről.

Eredmények:

Király SE-Veszprém FC USE 5-1

Király SE-ZTE 2-2

Illés Akadémia-Király SE 6-2

Török Richárd, U11: - Az első mérkőzésen még nehezen indult be a játékunk, elvesztettük a párharcokat, így a Veszprém került előnybe. Egy szép szabadrúgás góllal tudtunk egyenlíteni. A védekezésünk rendben volt, helyezkedési hibákat sem vétettünk. A második mérkőzésre már kellően felpörögtünk, és vélemény szerint a legerősebb csapattal, a ZTE-vel egy színvonalas és férfias mérkőzést játszottunk - de gólt egyik csapat sem tudott lőni. Az utolsó mérkőzésre azt hittem, már rendeztük a sorokat. A mérkőzés elején jó támadásokat vezettünk, a helyzeteket viszont kihagytuk, és két könnyű találatot ajándékoztunk ellenfelünknek. Az első két mérkőzés miatt dicséret illeti a játékosokat, viszont az utolsó meccsen nem mindig sikerül átlépni az árnyékunkat, pedig lenne keresnivalónk.

Eredmények:

Király SE-Veszprém FC USE 1-1

Király SE-ZTE 0-0

Király SE-Illés Akadémia 0-2

Kapcsolódó témák: U9-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek