Hírek
vissza
2022/1108

Régiós Bozsik: két megyében öt korosztállyal

Régiós Bozsik: két megyében öt korosztállyal

Zalaegerszeg vendégszerepelek régiós Bozsik-tornán U9-U10-U11-es korosztályaink, az U7-U8-asok pedig Veszprémben vettek részt hasonló rendezvényen. 

 

 

Horváth Péter vezetőedző, U11: - Ezen a tornán nem voltam megelégedve a csapat teljesítményével. Ennél sokkal többre vagyunk képesek. A mérkőzéseken sokat hibáztunk és sok olyan játékhelyzet alakult ki, amit edzésen jól oldanak meg a gyerekek. Az izgulást, a „túl nagy akaratot" láttam sok szituációban. Ennek köszönhető, hogy a kapu előtt sok ziccer maradt ki, nem tudtunk lejátszani szépen felépített támadásokat, vagy rosszul védekeztünk, helyezkedtünk. Nem lehet panasz a gyerekekre, mindenki próbálta a legtöbbet kiadni magából, sőt, több játékost is ki lehet emelni, akiknél nagy előrelépés látszik, sokat fejlődtek és ügyesen játszottak. Gratulálok a fiatalabb játékosaimnak is, akik felveszik a versenyt a nagyobbakkal. Minden pályán töltött perc a gyerekek fejlődését szolgálja! Örülök, hogy a gyerekek élvezték a ezt a napot, minél többet szeretett volna játszani mindenki, ami nagy részben meg is mutatkozott. 

Eredmények:

Király SE-Kőszegi Lóránt FC 1-2

Király SE-ZTE FC 3-0

Király SE-CREDOBUS Mosonmagyaróvár 0-3

Király SE-Gyirmót SE Győr 1-1

Király SE-Veszprém FC USE 0-4

Hujber Bálint, vezetőedző, U10: - A szombati mérkőzéseinken, sajnos, csak bizonyos periódusokban láttam azt a játékot, ami igazán ránk jellemző. Támadásaink nagy százalékát túlgondoltuk. Nagyon kevés átlövést kíséreltünk meg, folyamatosan ziccerig akartunk játszani. Erre nem volt elegendő helyünk ellenfeleink védelme mögött, illetve nem sikerült megfelelő ütemben befejezni az adódó lehetőségeket. Védekezésünk sem volt rendben, a végzetes egyéni hibák és szokatlanul sok helyezkedési hiba sok kapott gólt eredményezett. Tragédia nem történt, jövő vasárnap a veszprémi játéknapon biztos vagyok benne, hogy olyan teljesítményt nyújtunk majd, amire igazán képesek vagyunk.

Koman Vladimir, vezetőedző, U9: - Alapvetően jó játékot produkáltak srácok, sajnos, most ez sem volt elég, hogy minden meccset megnyerjünk. De egyáltalán nem vagyok elégedetlen, megyünk, dolgozunk tovább.

Eredmények:

Király SE-Kőszegi Lóránt FC 2-2

Király SE-ZTE FC 1-1

Király SE-Veszprém FC USE 6-1

Király SE-CREDOBUS Mosonmagyaróvár 4-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 0-0

Vámos Márk, vezetőedző, U8: - Játékban - átadás-átvételben, labdakihozatalban és a döntések többségében - ezúttal olyan kiemelkedőt nyújtottak a gyerekek, hogy ezzel kicsit feledtették, hogy azért láttam akaratbeli hibákat, kevesebb futást, gyengébb teljesítményeket a párharcokban. Sokszor vettük be végre a játékba a kapust, hátsó játékost. A tiszta játék érdekében akár a támadó zónából is jól forgattuk a labdát a másik irányba, ezért sok üres területet tudtunk bejátszani. Végre sok tudatos gólt szereztünk támadásépítésből, mert használtuk a fejünket a kapu előtti szituációkban. Ezek olyan újabb visszaköszönő elemek az edzésekről, amiket dicsérni tudok. Szóval jár a gratuláció a srácoknak, mert, amit sokat gyakoroltunk edzéseken, azt viszont láttam végre! Az akaraton meg majd javítunk, és visszatérünk a helyes útra ebben is. Élmény volt most a pálya szélén nézni a meccseinket!

Eredmények:

Király SE-Veszprém FC USE 8-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 5-0

Király SE-CREDOBUS Mosonmagyaróvár 4-0

Király SE-Illés Akadémia 2-2

Király SE-ETO FC Győr 2-1

Farkas Gábor, vezetőedző, U7: - Ismét sok olyan dolgot láttam viszont a gyerekektől, amit edzésen már gyakoroltunk, ennek különösen örültem. Eredményesség szempontjából is minden volt: győzelem, döntetlen, vereség. Minden játékosommal elégedett voltam, jó volt megélni, hogy bátran felvállalták a cseleket, amiket tanultunk. Csak így tovább!

Kapcsolódó témák: U10-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek