2022/410

Régiós Bozsik-fordulót rendeztünk

Vasárnap a Király Sportlétesítmény volt a házigazdája a három korosztályban (U9, U10, U11) zajló régiós Bozsik-torna fordulónak, a mieink ellenfelei ezúttal a ZTE, a Veszprém, a CREDOBUS Tehetségközpont és a Gyirmót SE Győr voltak.

Török Richárd, vezetőedző, U9: - Az első három mérkőzésen nagyszerű felfogásban játszottak a gyerekek. Agresszívek voltak védekezésben, rengeteg párharcot nyertek, sokat lőttek kapura, aminek meg is lett az eredménye. Széleken vezetett akcióink végén észrevettük a kapu elé felérő társat, akit rendre meg is játszottunk. Ezekből a lehetőségekből szép gólokat szereztünk. Az utolsó mérkőzésre elbíztuk magunk. Ami hiba volt a gyerekek részéről, amit a torna végén megbeszéltük. Bízom benne, hogy a jó teljesítményünk legközelebb az utolsó mérkőzésig kitart majd. Nagyon elégedett vagyok a látottakkal. Gratulálok minden játékosnak a mai naphoz!

Király SE-ZTE FC 5-0

Király SE-Veszprém FC USE 9-0

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 3-1

Király SE-Gyirmót SE Győr 0-3

Horváth Péter, vezetőedző, U10: - Négy mérkőzést játszottunk, amiből hármat megnyertünk, egy találkozó döntetlennel végződött. Minden játékosom jól teljesített. Egész tornán látszott, hogy koncentrálnak, jó a hozzáállás és odafigyelnek a tanult játékelemekre. Tetszetősen játszottak, sok szép gólt lőttek. Élvezik a játékot, sokat akartak a pályán lenni, ez a legfontosabb. A látottakkal meg voltam elégedve és örülök a sok pozitívumnak, amit láttam tőlük. Gratulálok a mai teljesítményhez!

Király SE-ZTE FC 4-2

Király SE-Veszprémi FC USE 2-2

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 3-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 10-0

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - Több alapemberünket is nélkülöznünk kellett, így ezen a napon sajnos nem voltunk túl eredményesek. Pontatlanul, sok párharcot veszítve játszottunk. Ezzel együtt voltak jó teljesítmények, jó megoldások, de sajnos nagyon kevés. Nem voltam elégedett a mutatott játékkal, hozzáállással.

Király SE-ZTE FC 1-6

Király SE-Veszprém FC USE 2-5