2021/1031

Regionális Bozsik-torna: Tatabányán jártunk

Tatabányán a helyi TSC és a Gyirmót FC Győr csapatainak társaságában pénteken játszották le U9-U10-U11-es csapataink a regionális Bozsik-torna sorozat ötödik fordulóját. Minden korcsoportban a csapatok kétszer mérkőztek meg egymással.

Török Richárd, vezetőedző (U9): - Már az első mérkőzésen hatékonyan játszottunk, 3-1-re vertük a Gyirmótot. A második meccsen a Tatabánya ellen még jobban rákapcsoltunk és egy magabiztos 8-0-às győzelmet arattunk. A második körben új felállásban küldtem pályára a fiúkat, ez egy kicsi zavart okozott a fejekben, aminek vereség lett a vége. Viszont a végén visszatértünk, és egy újabb magabiztos győzelmet arattunk. Lépésről lépésre, tornáról tornára fejlődünk, ennek örülhetünk! Fontos, hogy van még potenciál a srácokban, amit hatalmas akaraterővel tudnak majd magukból kihozni. Mivel az edzéslátogatottság 99,99%-os ezért nyugodt vagyok, mert elérhető számukra, hogy még jobbak legyenek. Azt hiszem, a teljesítményünk a szurkolótáborunkon is múlik, mert mindenhova elkísérnek minket, legyen az edzés vagy mérkőzés. Köszönjük Nekik! Egy csapat egy család!

Horváth Péter, vezetőedző (U10): - Mind a négy mérkőzésen magabiztosan, megérdemelten nyertünk. Jó jatékot mutattunk, látványos gólokat lőttünk. Az edzéseken tanult elemeket viszontláttam a pályán, lőttünk szép gólokat az edzéseken gyakorolt szituációkból. Ami miatt kis hiányérzet van bennem, hogy nem teljesen ugyanazt az agresszív, sokat futós, jó játékunkat mutattuk, mint amit szoktunk, ennél sokkal jobban is tudnak játszani a fiúk. Összességében gratulálok a gyerekeknek, ügyesek voltak. Hajrá Király!

Eredmények:

Király SE-Tatabányai SC 5-2

Király SE-Gyirmót FC 7-0

Király SE-Tatabányai SC 5-2

Király SE-Gyirmót FC 9-0

Gólszerzők: Mészáros Nándor 6, Szokol Erik 4, Windisch Csanád 4, Léránt Zalán 3, Simonits Nándor 2, Petneházi Sándor 3, Gombás Kristóf 2, Varga Máté 2.

Kiss Gábor, vezetőedző (U11): - A játékunk helyenként volt jó. Több játékosunk is hiányzott, s így nem tudtunk teljes kerettel utazni. Voltak játékosok, akiknek elégedett voltam a hozzáállásával és teljesítményével. Sajnos, belőlük volt most kevesebb. Megyünk tovább és próbálunk javítani a következő tornán.