2022/920

Rajt az őszi Bozsik-tornákon

Megkezdődtek az őszi Bozsik-tornák, két legfiatalabb korosztályunk (U7-U8) Gyirmóton, míg az U9-U10-U11 az Illés Akadémián lépett pályára. Eredmények, értékelések.

Farkas Gábor, U7: - Két csapatot alakítottunk ki, a mérkőzések egyszerre zajlottak, 5×14 percet játszottunk, 1-2 perces ivó szünetekkel. A gyerekek nagyon jól alkalmazkodtak az új helyzetekhez, annak ellenére, hogy fizikálisan nagyon megterhelő volt számukra a torna. Ami az eredményességet illeti, voltak szép győzelmek, sok gólos döntetlenek és vereségek is, a torna számomra is jó alkalom volt, hogy ismét feltérképezzem kis csapatom tudását. A továbbiakban a látott és tapasztalt hiányosságaink, kijavításán fogunk dolgozni.

Vámos Márk, U8: - A legerősebb ellenféllel kezdtünk, a Győri ETO-val, így muszáj volt azonnal felpörögni. Sajnos, két hiba után rögtön két gólt kaptunk - szerencsére ez volt az összes az egész tornán - de közben számos helyzetből hármat berúgtunk. Utána viszont rendeztük a sorokat védekezésben és négy meccsen a kapunk érintetlen maradt, ami a védekezésünket dicséri. Figyelemben kell kicsit fejlődni, a fegyelemmel és az akarattal most sem volt gond. Sok szemrevaló, tudatos támadást vezettünk. Kezdjük megszokni a teret, amit az új pályaméret kínál, és kezdünk úgy játszani, ahogyan szeretném is majd látni a jövőben. Ezen az úton haladunk tovább.

Király SE-ETO FC Győr 3-2

Király SE-Veszprém FC USE 9-0

Király SE-Illés Akadémia 4-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 6-0

Király SE-MTE 4-0

Koman Vladimir, U9: - Jól mentek a gyerekek ezúttal is. Voltak kisebb hibák, de azok mindig vannak, azért dolgozunk, hogy minél kevesebb legyen belőlük. Összességében elégedett vagyok a srácokkal.

Király SE-ZTE 7-5

Király SE-Veszprém FC USE 9-2

Király SE-Illés Akadémia 8-0

Bálint Hujber, U10: - Úgy gondolom mindhárom mérkőzésen domináltunk, abszolút kezdeményezően játszottunk, ez látható a lőtt gólok számában is. Tetszett, hogy egyre tudatosabban forgatjuk a játékot, rengeteg súlypontáthelyezést viszünk végig támadásig. Kezdjük egyre jobban kihasználni a pályát teljes szélességben. Ami viszont még nem az igazi, az az egyéni védekezésünk, ezen a területen több fegyelmet várok el a srácoktól. Összességében elégedett vagyok a látottakkal. Legfontosabb, hogy nyomás alatt, mérkőzés szituációkban tudjuk végrehajtani az edzésen tanultakat.

Illés Akadémia-Király SE 1-1

Király SE-Veszprém FC USE 14-1

Király SE-ZTE 5-0

Horváth Péter, U11: - Felemás érzések vannak bennem a torna után. Nagyon sok pozitívum volt a napban. Több szépségdíjas találatot szereztünk. Nagyon jól oldottunk meg különböző játékszituációkat, ezekben sokat léptünk előre. Voltak kiemelkedő teljesítmények, van, akin óriási fejlődés látszik. Nagyon jó periódusaink voltak a meccseken, de csak rövid ideig tudtunk jó iramot diktálni. A fáradtság is látszott több játékosomon, ami összességében rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, nem játszottuk azt az agresszív, gyors, sokat futós játékot, ami jellemző a csapatomra. A pozitívumok viszont előrevisznek minket, azokból építkezünk, fejlődünk tovább!

Illés Akadémia-Király SE 4-1

Veszprém FC USE-Király SE 4-3