Hírek
vissza
2024/512

Pontot szerzett idegenben az U19, itthon az U14Szerző: Németh Zsolt

Pontot szerzett idegenben az U19, itthon az U14

 

U12-es csapatunk nagy arányú vereségbe szaladt bele hazai pályán, az U14 a Budaörssel játszott gól nélküli döntetlen. Az U17 a félidőben előnyben volt a Gyirmóttal szemben, de a végén a vendégek örülhettek. Az U19 egy remek első félidő után meg kellett, hogy elégedjen az egy ponttal a Budai FC otthonában.

 

U7-es, U9-es, U10-es, U13-as, U15-ös, ás U16-os jelentéssel frissítve.

 

Az U7-es csapat ott folytatta, ahol egy héttel korábban tornagyőztesként abbahagyta.

Szereplésükről Kiss Gábor számolt be:

„Szombat délelőtt Gyirmóton vettünk részt a soron következő Régiós Bozsik Fesztiválon, ahol az Illés Akadémia, Eto FC Győr, Gyirmót, Veszprém, Tatabánya és Motim 1904 csapataival mérkőztünk meg. Nagyon nagy kedvvel és lelkesedéssel játszottunk az egész fesztiválon. Minden ellenfelünkkel szemben domináltunk és irányítottuk a játékot. Folyamatosan kezdeményezőek, támadóak és rendkívül határozottak voltunk. Minden mérkőzésünket megnyertük, rengeteg gólt szereztünk, s ötletesen fociztunk. Látszott a srácokon, hogy élvezik a játékot. Külön öröm számomra, hogy a torna végére sem fáradtunk el, nagyon sok játékhelyzetben egyre jobb és szebb megoldásokat választottak a játékosok. S végig jó kedvvel, nagy ambícióval fociztak. Ami még nagyon nagy pozitívum, hogy az eddigi tornákon rendre jó és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk.

Nagyon büszke voltam a játékosaimra és nagyon nagy dicséret illeti őket. 

 

A csapat tagjai: Németh Ármin, Héra Zétény, Lukátsi Zalán, Gáncs Attila, Varga Szilárd, Kovács Balázs”

 

 

U10 Régiós Veszprém

U9-es korosztályunk a hétvégén Veszprémben lépett pályára a soron következő Régiós Bozsik torna keretein belül. Ellenfeleink: Veszprém, ZTE, Illés Akadémia.

 

Horváth András edző értékelése:

 

„Ezúttal nagy feladat várt ránk ugyanis egy korosztállyal feljebb kellett helyt állni, de tetszett ahogy hozzáálltak a gyerekek ehhez a helyzethez. Izgatottan várták a mérkőzéseket és a fejlődésük szempontjából jó lehetőség volt megmérkőzni az idősebbek között. Mindhárom mérkőzésen bátran felvállaltuk a játékot, próbáltunk ügyeskedni, kezdeményezni, de ha kellett a védekezésbe is becsülettel beleálltunk. Szövögettünk formás támadásokat, főleg a pálya közepén összeszedett második labdák után tudtunk sebességet váltani és odaérni az ellenfelek kapuja elé. A széleken többször sikerült a védelmi vonalak mögé kerülni és jöttek is a beadások vagy kapura lövések. Abszolút pozitívum, hogy minden mérkőzésen szereztünk gólt vagy gólokat, ez plusz motivációt adott a gyerekeknek. A mérkőzések nagy részében természetesen a védekezés került előtérbe és kifejezetten tetszett, hogy rengeteg ütköztünk, nem adtuk fel egy percig sem a labdaszerzés lehetőségét. Több jó teljesítmény is volt a csapatomban, de az összképet tekintve is jár a gratuláció minden játékosom számára a mérkőzéseken nyújtott teljesítményért.”

 

 

Az U10-es csapat szerepléséről Vámos Márk számolt be:

 

„Az U11 nemzetközi tornája miatt az idősebbek között szerepeltünk, emiatt különösen izgatott és kíváncsi voltam a gyerekekre és ezt ahogy láttam át is adtam nekik, mert nagyon várták ezt és bizonyítani akartak. Ennek eredménye, hogy nagyon komplett játékot mutattak, pici technikai hibák voltak, de hát a sportban ez előfordul, mindenki hibázik, emiatt sose szoktam szemrehányást tenni senkinek. Viszont ami nagyon kiemelendő, hogy mentálisan és a párharcokban abszolút partnerek voltunk, sikerült meccset is nyerni, eredmény természetesen másodlagos, de jó volt látni a gyereket örömét utána, megérdemelték, emellett a másik két meccsen is bőven meccsben voltunk minden tekintetben, nem volt semmi miatt kivetnivalóm, ott pár idősebb játékos tudásbeli minősége döntött, de a küzdés hangsúlyosan látszott, nem adták fel egy percig sem, amit az öltözőben nagyon is kértem. Összességében büszke voltam a gyerekekre, jó volt, hogy ott is megmutattuk magunkat és kipróbálhattuk ezt is. Gratula nekik!”

 

 

Király SE U12 – ETO FC Győr U12 0:13

 

Horváth Péter értékelése

"Sajnos, a mai napon nem tudtunk nagy ellenállást tanúsítani. Az egyre több kapott gól után, folyamatosan veszítették el a kedvüket a fiúk. Ebben sokat kell előre lépnünk, hogy ilyen ne forduljon elő és jó versenyzők legyenek. A lejobban az akarat és motiváltság hiányzott a játékunkból, ezért nem is voltak meg a labda nélküli futások, nagyon rossz volt az egyéni védekezés, könnyedén verték meg a gyerekeket az ellenfél játékosai. Amit ki lehet ma emelni, hogy egy-két játékosom a szokásos módon küzdött és jól teljesített."

 

U13-as bajnoki mérkőzés:

Király SE - ETO FC Győr 0:7 (0:1, 0:2, 0:2, 0:2)

Tanai B - Klauzer D, Taschler D, VÁMOS K, Takács Z - MÉSZÁROS N, Varga B, Szász A - Szőke D

Csere: Kiss G, Böndicz M

 

Németh Bálint beszámolója:

 

„A mérkőzés teljes egészét uralta a vendégcsapat, minőségben nem tudtuk felvenni velük a versenyt ebben az összetételben. Mindent megpróbáltunk megtenni azért, hogy szoros eredményt érjünk el, de az első félidőben kétszer is a negyedek utolsó percében kaptunk gólt, ami mentálisan megfogta a srácokat, valamint a második félidőben - az egy mezőnyjátékos cserének köszönhetően - fizikálisan is elfogytunk. Ebben a mérkőzésben is voltak pozitívumok, illetve jó egyéni teljesítmények, ezeknek kell most örülni és folytatni a fejlődést.”

 

Király SE U14 – Budaörs U14

Végeredmény: 0-0

 

Összeállítás: Petneházi Ádám, Lajos Botond (Kósa Botond), Imre Bálint, Börzsei Péter, Borbély Lóránt, Várkonyi Csanád, Németh Hunor, Hegyi Marcell (Szabó Dóra), Sodics Mátyás, Kerék Bálint, Németh Barna (Iván Csongor)

 

Töreki Amand összefoglalója:

“Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, az 1.percben óriási helyzetünk volt.

Utána is kontrolláltuk a mérkőzést, magas százalékban birtokoltuk a labdát, rengeteg lehetőségünk volt a győzelemhez.

Sajnos vagy a kapufa, az ellenfél kapusa vagy az utolsó pillanatban a gólvonalról kirúgva a budaörsi védő mentett nagyot.

Ezért hiába alakítottunk ki nagyon sok ziccert, bekell érnünk az 1 ponttal.”

 

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Király SE - Budaörs 1:3 (0:3)

Borhy Zs. - IMRE B., Somfalvi Á., Turczi D. - Őri B. (Dergecz M.), Kolompár Z., Németh H., Harangozó M. (Molnár Á.), KÓSA B. - Karvalics B., Kerék B.

Gólszerző: Kerék B.

 

Hujber Bálint összefoglalója:

 

„Ha Népsport szöveggel akarnék élni: akkor egy végletekig kiélezett, izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzést láthattak a kilátogatók. Az igazság ennél kicsit keserűbb a számunkra. Már az első fél percben óriási ziccert hibáztunk, amivel könnyedén magunkhoz ragadhattuk volna a mérkőzés irányítását. Ehelyett, sajnos nem ismertük fel a gyorsan jött lehetőséget és kimaradt a gólhelyzet. Az első játékrészben enyhén szólva sem volt a helyzet magaslatán a védelmünk. Három hiba, három gól oda. Viszont a támadásaink is párhuzamban voltak a védekezésünkkel, számos gólhelyzetet alakítottunk ki, de nem tudtunk élni velük. Ezek a hibák vagy rossz döntések ugyanolyan mérkőzés befolyásoló tényezők, mint amiket hátul vétettünk. A második félidőben megpróbáltuk a "lehetetlent". Az egyéni és csapatvédekezésünket stabilizáltuk, de elől továbbra sem voltunk eléggé pontosak és hatékonyak. Ahogy a támadásokat felépítjük, azzal minden edző elégedett lehetne. De az utolsó passzok, döntések sajnos nem sikeresek. A második etapot ugyan sikerült egy góllal nyernünk, de ez az első félidei hátrányhoz képest vajmi karcsúra sikeredett.”

 


U16-os bajnoki mérkőzés:

Siófok – Király SE 3-2 (2-1)

Tóth-Vig Cs. - Sodics T., Nyári D., Bakucz D., Gerencsér Z., - Kulcsár D., Tancsics D., Grubits D., - Samu D., Puporka A., Hegyi D.

Csere: Guzmics H., Bakucz M.

Gól: Hegyi D., Samu D.

 

Marton Róbert beszámolója:

„Ezer sebből vérző csapatom vasárnap Siófokon lépett pályára.

Kiegyenlített fél órai játék után egy formás támadás végén Kulcsár remek labdát tálalt Hegyi elé, aki előbb a védőjét, majd a kapust is kicselezve megszerezte a vezetést csapatunknak.

Sajnos a koncentráció fogyott és a szünet előtt lemaradtunk két mélységi beindulásról, így a hazaiak megfordították az eredményt.

A második félidő is kiegyenlített játékot hozott, több siófoki labdabirtoklással. Egy jobb oldali beadás után a siófokiak váratlanul egy szép gólt szereztek, így kettőre nőtt az előnyük.

Nagy akarással játszottunk továbbra is, ami egy Samu góllal realizálódott. Sajnos az egyenlítés nem sikerült, pedig mindent megtettünk a mérkőzés végéig, hogy pontot szerezzünk.

Az elmúlt héthez képest sokkal motiváltabban, pontosabban játszottunk, de jelen helyzetünkben csak erre vágyunk képesek.”

 

 

 

U17-es bajnoki mérkőzés:

Király SE - Gyirmót SE Győr 1-3 (1-0)

Guzmics - Wilhelm (Tancsics 80.p.), BAKUCZ, TÓTH, Szász - BAUMGARTNER, MAYER, NYÁRI (Grubits 64.p.) - Kardos (Samu 71.p.), LÁSZLÓ, Gergely

 

Gól: László 25.p.

 

Kovács Zsolt beszámolója:

„A bajnokság 24. fordulójában a már bajnok Gyirmót csapata érkezett szombaton a Király Sportlétesítményben.

A Gyirmót egyből kezébe is vette az irányítást, de mi jól álltuk a sarat. Az első 15 percben jó helyeken szereztük labdákat, a párharcokat rendre megnyertük. A megszerzett labdákkal magabiztosan és jól futballoztunk. A félidő fele a vendég csapaté volt, de a gólt mégis mi szereztük, Nyári jó helyen szerzett labdájából, remekül tálalt László elé, aki ziccerben nem hibázott.

A gól után próbált váltani a vendégcsapat, de továbbra is bátran és jól futballoztunk. Agresszívak voltunk, amivel nem tudtak mit kezdeni a vendégek.

A félidő után sajnos nem tudtuk tartani az első félidei játékunkat. A Gyirmót cserékkel még élesebb lett és 5 perc alatt meg is fordította a találkozót. Mi is próbáltunk cserékkel váltani, de nem nagyon tudtunk visszajönni a mérkőzésbe.

A találkozó végén egy eléggé les gyanús szituáció végén lezárta a mérkőzést a győri csapat.

Büszke vagyok a csapatomra az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfele voltunk a vendégcsapatnak, amivel szerintem meg is leptük őket. A 60. percben még vezettünk, de a második félidőben már nem bírtuk az a tempót, amit diktáltak. Megint sikerült egyet előre lépni a csapatnak, büszke vagyok rájuk.

A Gyirmótnak gratulálok a győzelméhez, és sok sikert kívánunk az osztályozóra és a kupadöntőre.”

 

 

Budai FC U19 – Király SE U19 (0:1) 1:1

 

Csapatösszeállítás:

Tanai M., Fliegler Á., Vass D., Tóth M., Horváth B., Kiss R., Nagy Á., Márkus D., Balikó Á. (Greffer B. 71’), Szabó B. (Németh K. 46’), Király K.

 

Dancs Zoltán így látta a találkozót:

„Lassan vettük fel a mérkőzés iramát, viszont ahogy telt az idő egyre veszélyesebb támadásokat sikerült vezetnünk és az ellenfél mögé kerülni. Már a 10. percben kapussal szemben vezethettük a labdát, ám ekkor még Szabó Bálint lövése elkerülte a kaput. A 20. percben egy gyors támadást követően Balikó Ádám révén szereztük meg a vezetést. A gólunk után sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket, azonban újabb gólt nem sikerült szereznünk.

 

A második félidőre eltüntette a két gárda közötti különbséget a budai csapat.

Második félidőben fáradtabban sok technikai hibával játszottunk, elvétve forogtak veszélyben a kapuk. Sajnos ahogy az egész szezonban jellemző ránk, míg a túloldalon kimaradnak a helyzetek, addig ellenfelünk egy védelmi hibánkat kihasználva a 76. percben egalizálni tudott.

Az utolsó percekben beszorítottuk saját kapuja előterébe a hazaiakat, viszont igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk.

 

Az első félidei játékkal még elégedettek lehetünk, sajnos a helyzeteinket továbbra is kis százalékban értékesítjük. A mai mérkőzést már az első félidőben el kellett volna dönteni, ám a labdarúgásban még mindig nem játszik a „ha és a volna”.”

 

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek