2021/516

Papírforma a MITE ellen

Középső korosztályaink sikerel vették a regionális bajnokág legutóbbi fordulóját, szombaton Mosonmagyaróváron a MITE ellen az U14 és az U15 is begyűjtötte mindhárom pontot.

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: MITE-Király SE 0-2 (0-0).

Király SE: Varju - Hirsch-Nagy (Gáspár a 70. p.), Breznovits, BAUMGARTNER, Wilhelm - Bodor, Deutsch Á. (Zsirai a 63. p.) - Kiss L. (Hegyi D. a  49. p.), Mayer M., Németh B. (GERGELY a 46. p.) - Gombás B. Edző: Hujber Bálint.

Gólszerzőink: Mayer M., Gombás B.

Hujber Bálint, vezetőedző: - A betömörülő hazaiak ellen az első félidőben nem találtuk a jó megoldást a gólszerzésre. A másodikban a kevés helyzetből kétszer betaláltunk. A mérkőzésen nálunk volt a labda, de a mezőnyfölényünkből kevés lehetőséget tudtunk kidolgozni.

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: MITE-Király SE 0-3 (0-2).

Király SE: Tanai M. (Ady) - HORVÁTH B., Fliegler, Vass, HORVÁTH D., (Mosonyi) - Szabó B., Vilics - KATONA, KIRÁLY (Kálmán), Zsirai-Kiss (Greffer) - Radó (Nagy Á.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Katona, Király, Szabó B.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Egy jól előkészített pályán rögtön az első lehetőségünket  kihasználtuk. Sajnos, utána a saját 16-osa elé berendezkedő ellenfelünk ellen kapkodva, türelmetlenül játszottunk, sok technikai hibát vétettünk. A játék képe a második félidőben sem változott, az ellenfél 20-asától rendre rossz döntéseket hoztunk, és emiatt sem lett nagyobb különbségű a győzelem. Pozitívum, hogy kapusainknak az egész mérkőzésen nem is kellett védeniük.