2021/203

Büntetőkkel dőlt el

U7-es, U8-as és U10-es csapataink mellett a hétvégén U9-es együttesünk sem hagyta ki a pápai teremtornát, ahol a Gyirmót mögött második helyen végeztek Windisch Csaba tanítványai. Az első hely sorsát büntetők döntötték el.

Windisch Csaba vezetőedző: - A csoportmérkőzéseken helyenként jó játékkal, sok helyzetet dolgoztunk ki, és ezekből jó százalékkal szereztünk gólokat. A döntőben a Gyirmót ellen, egy kivételével, már kimaradtak a helyzetek, nem tudtuk eldönteni a mérkőzést, és ez megbosszulta magát. Összességében ezzel együtt is elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Örültünk a lehetőségnek, hiszen a járványhelyzet miatt közel egy éve játszottunk utoljára teremtornán.

Eredmények. Csoportkör: Pápai ELC-Király SE 0-3, Üstökös FC Győr-Király SE 1-5. Döntő: Gyirmót-Király SE 1-1. Büntetőkkel a Gyirmót nyert. Különdíjasaink. A torna legjobb mezőnyjátékosa: Mészáros Nándor. Gólkirály: Simonits Nándor.