2021/509

U14, U15: ötösök napja

U14-es csapatunk egy ötöst rúgva magabiztosan nyert az Üstökös Győr pályáján, U15-eink háromszor vezettek, de végül 5-4-es vereséget szenvedtek a házigazdától a regionális bajnokság 27. játéknapján.

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr-Király SE 1-5 (0-3).

Király SE: Guzmics - Kiss L., Breznovits, Baumgartner, Wilhelm - BODOR (Zsirai a 69. p.), Gergely - Gombás B., DEUTSCH Á., NÉMETH B. (Hirsch-Nagy az 56. p.) - Mayer M. (Gáspár a 65. p.) Edző: Hujber Bálint.

Gólszerzőink:
Németh B. (2), Deutsch Á., Gombás B., Mayer M.

Hujber Bálint, vezetőedző: - A kezdősípszót követően azonnal nyomás alá helyeztük a hazai csapatot, már a 20. másodpercben megszereztük a vezetést. Folyamatos letámadásnak köszönhetően már a saját térfelükön hibára kényszerítve őket, rengeteg labdát szereztünk. Egy szokatlanul kicsi pályán muszáj volt ezt alkalmaznunk, hiszen a hátsó harmadban bármikor benne lehet egy figyelmetlenség, egy hiba. Szerencsére a csapat ezt nagyon jól megoldotta, végig kézben tartva a mérkőzést, magabiztos játékkal érte el ezt a sikert.

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr-Király SE 5-4 (1-1).

Király SE: Tanai - Horváth B., Fliegler, Vass (Greffer a 41.p.), Horváth D. - Kovács Á. (Kálmán a 77. p.) - Király (Szalai a 60. p.), Szabó B., Radó (Zsirai-Kiss a 77. p.), Katona - Laczó (Vilics a 60. p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Horváth D, Szabó B., Radó, Katona.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Ha egy csapat idegenben rúg négy gólt, vezet háromszor, akkor csak saját magát okolhatja a vereség miatt. Az ellenfél körülbelül ötször jutott el a kapunkig. Az elmúlt öt meccsen kaptunk három gólt, szombaton egy meccsen sikerült ötöt. Sajnos, megint van egy ilyen mérkőzés, amikor a hónapok óta építgetett teljesítményünket leromboljuk. Amíg ilyen meccseket nem tudunk  lehozni, addig nem tűzhetünk ki komolyabb célokat.