Hírek
vissza
2023/321

Nem volt szomorú a vasárnapSzerző: Németh Zsolt

Nem volt szomorú a vasárnap

Vasárnap három korosztályunk is Bozsik tornán szerepelt az Illés Akadémián. Mindhárom csapat jól teljesített, szerzett sikerélményeket, aratott szép győzelmeket. Egyik edző sem volt elégedetlen a csapatával. Mint ahogyan a 4-1-re megnyert U16-os bajnoki után sem volt ok a szomorúságra.

U9-es eredmények a Bozsik Tornáról:

Király SE - ZTE 5:6

Veszprém - Király SE 5:6

Király SE - Illés Akadémia 5:1

 

Koman Vladimir elmondta, hogy az első mérkőzésen kifejezetten jól játszottak a fiúk, a vereség ellenére is. Később kicsit fejben elfáradtak, de így is szépen fociztak és két győzelmet arattak. Összességében elégedett volt az edző a csapat teljesítményével.

 

 

U10-es végeredmények:

Király SE - ZTE 6:2

Veszprém - Király SE 2:2

Király SE - Illés Akadémia 2:2

 

Hujber Bálint így értékelte a tornát:

A csütörtöki edzőmérkőzésen látottak alapján azt kértem a csapattól, hogy szélességben és mélységben sokkal jobban használják ki a pályát, ha nálunk a labda. Illetve azt, hogy kevesebb érintővel játszunk az ellenfél térfelén. A három mérkőzést tekintve összességében visszakaptam az elvártakat, elégedett vagyok a srácok teljesítményével. Csapatvédekezésünk is rendben volt, a kapott gólok java részét inkább egyéni figyelmetlenségek miatt kaptuk. A mai napon szerzett tapasztalatokat szeretném, ha már a jövő hétvégén Győrben kamatoztatni tudjuk.

 

 

U11-es eredményeink a tornáról:

Illés Akadémia – Király SE 4:0

ZTE – Király SE 5:1

Veszprém – Király SE 0:2

 

Horváth Péter értékelő gondolatai:

„Ezen a napon a gyerekek mérkőzésről-mérkőzésre jobb teljesítményt nyújtottak. Tetszett az egyre jobb játék, az, hogy folyamatosan tudtuk javítani a hibákat és nem követték el ugyanazokat újra és újra. Nagyon jó hozzáállása volt a gyerekeknek, végig agresszívak voltak és motiváltak. Voltak kiemelkedő teljesítmények, de összességében mindenki próbálta a legtöbbet kihozni magából. Ami a legjobban tetszett, hogy élvezték a gyerekek, akartak játszani, küzdöttek és sokat futottak a pályán. Ebből indulunk ki, mert ez nagyon jó irány, a többit meg edzéseken javítjuk és gyakoroljuk!”

 

 

U16-os bajnoki mérkőzés:

KSE-Barca Academy 4:1 (2:0)

Gólszerzők: László Dávid 2, Tóth Barnabás, Gombás Bence

 

Varju-Wilhelm, Mayer, Breznovits, Czingráber-Bodor, Tóth B., Gergely (Gombás Botond) - Gombás Bence, László Dávid (Kardos Álmos), Gombás Máté (Baumgartner Dávid)

 

Windisch Csaba így látta a mérkőzést:

Az első félidőben jó játékkal sok lehetőséget alakítottunk ki, amiből két helyzetet gólra is váltottunk.

Jobb helyzetkihasználással akár nagyobb vezetéssel is mehettünk volna pihenőre!

A második játékrészben már nem tudtuk azt a minőségű játékot játszani mint az elsőben, a Barca Academy a mérkőzés vége felé szépíteni is tudott, amire viszont gyorsan két góllal válaszoltunk.

Összességében, szép gólokat szerezve, megérdemelten nyertünk.

Gratulálok a csapatnak, különösen az első félidei teljesítményért!

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek