Hírek
vissza
2024/602

Nem pihent a hétvégén az U11-es és az U12-es keretSzerző: Németh Zsolt

Nem pihent a hétvégén az U11-es és az U12-es keret

 

A fiatalabbak az elődöntőig jutottak a II. Kocsis István emléktornán, az U12 pedig jó mentalitással játszott és szép eredményt ért el Gyirmóton, ahol 6-3-ra győzni tudott.

 

U7-es, U8-as és U13-as jelentéssel frissítve!

A hétvégén mindkét nap Bozsik tornán vett részt U7-es csapatunk.

 

Kiss Gábor számolt be a szereplésről:

Szombaton Mosonmagyaróváron a Régiós Bozsik Fesztiválon, vasárnap pedig a Haladás pályán rendezett Bozsik Fesztiválon játszottunk. Mindkét tornán nagy kedvvel, vidáman sportoltak a játékosok. Látszott rajtuk, hogy valóban élvezik a mozgást. Kezdeményezően, a játékot kontrollálva focizták végig a meccseiket. Nagyon büszke voltam a játékosaimra. S ami külön kiemelendő, hogy végig kiegyensúlyozott, jó játékkal rukkoltak elő egész évben, minden egyes tornán.

A szülőknek köszönjük a szurkolást, a sok segítséget az év során.

 

A mosonmagyaróvári tornán részt vett játékosok: Rácz Alex, Héra Zétény, Gáncs Attila, Nagy Zétény, Elek Nándi, Elek Zsigi, Kero Ádám

 

A szombathelyi tornán részt vett játékosok: Bázár Marci, Varga Máté, Ujhelyi Kristóf, Senyei Valér, Kóródi Jakab, Rosta Ákos, Oszkó Venci, Oszkó Csani, Takács Gellért, Czimber Márk, Németh-Preutzer Marcell, Pock Boti

 

 

Szombaton Mosonmagyaróváron szerepelt U8-as keretünk a Régiós Bozsik tornán.

 Résztvevő csapatok:

Veszprém, MTE, Tatabánya, Győr ETO, Király SE

 

Török Richárd értékelte a csapat szereplését:

„A mérkőzések játékideje 20 perc volt.

Támadásban és mentalitásban nagyszerűen teljesítettünk! Rengeteg szép egyéni akciót láttam a gyerekektől Labdavesztés után azonnal visszatámadunk, agresszívan és határozottan játszottunk ez tetszik! 

 

A támadás és védekezés közötti egyensúly már kezd megfelelő lenni! Előrefelé védekezünk nyomást helyezünk azonnal a labdás játékosra.

 

Bátran cselezünk a pálya minden területén, a jó csel vagy cselek utána pedig keressük a passz lehetőséget.

Tetszett, amit láttam a torna során!”

 

Eredmények:

MTE- KIRÁLY SE 0:4

Veszprém - KIRÁLY SE 1:4

Tatabánya - KIRÁLY SE 4:2

 

Győr ETO-KIRÁLY SE 4:6


 

Csornán szerepelt U11 korosztályunk a II. Kocsis István emléktornán, ahol peches körülmények között 14 csapatból a 4. helyet sikerült megszerezni.

 

Schimmer Zoltán értékelése:

„A csoportkörben még hullámzó volt a teljesítményünk, sajnos nem volt egymás után két jó mérkőzésünk, kapkodó, néha csapkodó volt a játékunk, illetve nagyon sok elkerülhető gólt kaptunk. Egyedül az ETO FC Győr elleni mérkőzésünket tudnám kiemelni, ahol hátrányból sikerült fordítanunk. A rapszodikus teljesítményünknek köszönhetően a csoport negyedik helyén sikerült elérnünk a legjobb nyolc közé kerülést. Az egyenes kieséses szakaszban viszont le a kalappal a srácok előtt, hiszen megmutatták igazi arcukat és mind támadásban, mind pedig védekezésben átlag feletti teljesítményt nyújtottak. A negyeddöntőben a Puskás Akadémia csapatát múltuk felül magabiztos játékkal. Az elődöntőre is kitartott a magabiztos játékunk a Veszprém csapata ellen, viszont a helyzetkihasználásunk csődöt mondott, így 0:0-ás döntetlen után büntetők következtek, amiben 3:2 arányban sajnos alul maradtunk. A bronzmeccsen is folytatódott az előző mérkőzés forgatókönyve, sok helyzet maradt ki, az ellenfél pedig a végén büntetett, így a 4. helyet sikerült megszereznünk a jó színvonalú tornán. A mai nap jól szolgálta a felkészülésünket a jövő heti hazai rendezésű tornánkra. Gratulálok a srácoknak a mai teljesítményükhöz, illetve a szülők lelkes szurkolását is szeretném a gyerekek és jómagam nevében megköszönni.”

 

Keret: Sánta Botond, Szabó Bence, Ilyés Bence, Márkus Bálint, Kovács Barnabás, Halmosi Medox, Németh Ádám, Bertha Benett, Csergőffy Ákos, Czlenner Benett, Bogár Bence, Szabó Samu, Binder Levente

 

A torna szervezői Kovács Barnabást beválasztották az ALL-Star csapatba.

 

 

 

Gyirmót SE Győr U12 – Király SE U12   3:6

Gólszerzők: Horváth Benedek 3, Léránt Zalán, Schimmer Márk, Halmosi Medox

 

Horváth Péter értékelése:

„Büszke vagyok a gyerekekre! Odatették magukat a szezon utolsó fordulójában. Amit mérkőzés előtt megbeszéltünk, azt kivitték a pályára. Megvolt a küzdés, az agresszivitás, a jó mentalitás és hozzáállás. Tetszett a nagy akarat. Voltak holtpontok a mérkőzésen, látszott több játékoson a fáradtság, de a küzdés végig megvolt. Voltak nagyon jó periódusaink, mikor szépen, tetszetősen játszottunk, de ma, amit kiemelnék az egyéni képzések hatása, hogy mennyit fejlődtünk egyénileg az évben. Nagyon jó teljesítmények voltak, olyan dolgokat láttam a fiúktól, amiket folyamatosan gyakorlunk és látszott ma az előrelépés, fejlődés az egyéneknél. Gratulálok a gyerekeknek! Nagyon szép zárása volt a szezonnak! Jó úton járnak, jövőre is hasonló ütemű fejlődést várok tőlük! Csak így tovább!”

 

U13-as bajnoki mérkőzés:

Gyirmót FC- Király SE 5:2

KISS G - Klauzer D, VÁMOS K, Szalay Z, Takács Z - Szőke D, VARGA B, TÓTH-HENCSEY G - TEMESI F

 

Csere: Tanai B, Szász A, Taschler D

Gólszerzők: Tóth-Hencsey Gergő, Varga Bálint

 

Németh Bálint összefoglalója:

„Ezúttal is nagy büszkeséggel szeretnék beszélni a játékosaimról, a magunk szintjén nagy fejlődésen mentünk keresztül és ez látható volt az utolsó mérkőzésen is. Sajnálom, hogy a betegségek, kirándulások és hiányzások miatt csak ennyire futotta az erőnkből, 2-2 után elfáradtunk, nem tudtunk több energiát belevinni a mérkőzésbe, az ellenfél pedig kihasználta a fizikai fölényét. A szezon ezzel véget ért, bízom abban, hogy az elvégzett munka a következő évben már eredményekben is megmutatkozik, nem csak játékban!”

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
2212
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek