Hírek
vissza
2021/417

Az éllovas magabiztosan hozta mindkettőt

Az éllovas magabiztosan hozta mindkettőt

Az U12-es és U13-as korosztályban is listavezető, házigazda ZTE esélyt sem hagyott csapatainknak a regionális bajnokság hétvégi fordulójában. 

U13-as kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 6-0 (2-0).

Király SE: Bakucz M. - Deutsch M. Bakucz D., Kovács Bá., Kovács Be. Sodics T., Nyári D. - Naisz, Szász, Samu - Hegyi. Csere: Tóth G., Sali, Pados, Szakály, Kulcsár. Edző: Balogh István. 

Balogh István, vezetőedző: - Szombaton a listavezető ZTE vendégei voltunk. Ellenfelünk egyértelműen nagyobb játékerőt képvisel nálunk, kiemelkedik a mezőnyből. Ezt a mérkőzésen is bebizonyították, szinte végig a térfelünkön folyt a játék. Sokáig jól tartottuk magunkat, de a meccs vége felé egyre többet hibáztunk, amit a zalaiak könyörtelenül kihasználtak. Ez a meccs is nagyon hasznos volt számunkra, tudtuk gyakorolni a védekező csapatmozgásokat, sok párharcot kellett megvívni a gyerekeknek náluk erősebb, gyorsabb ellenféllel szemben. Jövő héten, a mi szintünkhöz sokkal közelebb álló Hévíz lesz a vendégünk, ahol remélem hogy, ponttal, pontokkal gazdagodunk.


U12-es kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 5-0 (2-0).

Király SE: Borhy - Tanai F., Kolompár, Mészáros B., Tóth D. - Németh H., Magadics, Nagy Á., Marian R. Csere: Kósa, Szabó B., Horváth M., Puporka, Krancz, Sodics M. Edző: Gombás Péter.  

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés elején nekünk esett a hazai csapat, több lehetőséget is kialakított, és egy kapu előtti kavarodás után megszerezte a vezetést. Ezután rendeztük a sorainkat, jobban védekeztünk, több labdát szereztünk - csak azokat egyből el is szórtuk. A félidő utolsó percében egy védelmi megingásunkat kihasználta ZTE, amely így kétgólosra növelte vezetését. A második félidő hasonló forgatókönyv szerint zajlott, mint az első: a hazaiak domináltak, mi védekeztünk. A félidő közepén volt egy rövidzárlatunk,  ZTE  ekkor eldöntötte a mérkőzés sorsát. Sajnos erődemonstrációt tartott a hazai csapat. A srácok mindent megtettek, de most ennyire tellett. Nem csüggedünk, dolgozunk tovább. 

Kapcsolódó témák: U12-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1712
183456789
1910111213141516
2017181920212223
2124252627282930
2231
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek