2019/1029

Négy pontot hoztunk Andráshidáról

A Király U17 magabiztos győzelmet szerzett, a Király U19 a végén kapott góllal döntetlent játszott Andráshidán.

Andráshida U17-Király U17 1:5 (0:3)

MLSZ U17 III.o ÉNY 9. ford.

gólsz: Kasza K 10' (öngól) Nyári Gy 32' 65' Dobos D 45' Szakály B 59'

Király U17: Király M, Szakály B/Horváth D 85' Márfy B, Balázs B/Király B 68' Szmolek Á/Németh B 68' Takács K, Sásdi D/Gönye B 81' Dobos D/Márk L 68' Nyári Gy, Sisak B/Füst Á 81' Tóth B

Hajmási Milán, edző: Szerencsés góllal szereztük meg a vezetést, majd egy szép támadás és pontrúgás után, megnyugtató előnnyel mentünk a szünetre. A második félidő első felében jól futballozva még két gólt szereztünk. A végén egy büntető után tudott szépíteni a hazai csapat. Gratulálok a srácoknak, fontos győzelem volt!

Andráshida U19-Király U19 1:1(0:0)

MLSZ U19 III.o ÉNY 9. ford.

gólsz: Pungor M 81' ill Kovács B 61'

Király U19: Veszelinov D, Fürdős D, Hazafi Á, Takács D, jagodits M, Péter T, Kiss Á, Márfy M/Hernáth A 88' Czingráber K, Skrapits R/Egervölgyi D 31' Kovács B/Horváth Cs 80'

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: -Az első félidő 30 perce a hazai csapaté volt. Mi nagyon pontatlanok voltunk és kapkodtunk, majd folyamatosan javult fel a játékunk. Második félidőt sokkal jobban kezdtük, többet volt nálunk a labda. Egy szöglet után sikerült megszereznünk a vezetést. Sajnos a mérkőzés hajrájában egy buta hibánkat kihasználva kiegyenlített a hazai csapat. Az első félidőben tudásunk alatt futballoztunk. Vezető gólunk után sajnos nem koncentráltunk eléggé, így egy ponttal kellett hazautaznunk. Nagy kár érte!

3417181920212223