Hírek
vissza
2020/1026

Kétszer három gól négy pontot ért Hévízen

Kétszer három gól négy pontot ért Hévízen

U13-as együttesünk nyerni tudott Hévízen a kiemelt bajnokság Észak-nyugati csoportjának vasárnapi bajnokiján, míg U12-eseinknek ugyanitt ezúttal meg kellett elégedniük az egy ponttal. 

U13-as kiemelt bajnokság, Észak-Nyugat: Hévíz SK-Király SE 1-3 (1-1).


Király SE: Bakucz M. - Pados, Bakucz D., Kovács B., Horváth D. - Hegyi, Nyári - Szász, Naisz, Sodics T. - Samu. Csere: Sali, Spitzer. Edző: Balogh István. 

Gólszerzőink: Nyári D., Sali, Szász. 

Balogh István, vezetőedző: - Hétvégén a tabellán mögöttünk álló, Hévíz SK csapatához látogattunk. A hazaiaknak volt pár figyelemre méltó eredményük az elmúlt hetekben, megszerezték első győzelmüket és élcsapatokkal is szoros meccset tudtak játszani. Győzelmi reményekkel, de nagyon óvatosan léptünk pályára, számunkra rendkívül fontos volt ez a mérkőzés. Magabiztosan kezdtünk, és kisebb helyzetek után egy Nyári Dénes bombával vezetést szereztünk. A gól után pár perccel, teljesen váratlanul, egyenlítettek a hazaiak - egy hatalmas egyéni hiba következtében. A gól kicsit megfogott minket, a félidő végéig mezőnyjáték alakult ki, nagyobb helyzetek nélkül. Szünet után is kiegyenlített játék folyt, aztán szép lassan átvettük az irányítást. Ekkorra már több helyzetet is sikerült kialakítanunk, és a 40. percben a vezetést is újra megszereztük. A gól után érezhetően megnyugodott a csapat, és magabiztosan hoztuk le a hátralévő időszakot, sőt, az utolsó percben még egy nagyon szép góllal tudtuk növelni az előnyünket. Összességében elégedett vagyok a fiúkkal, mindenki mindent beleadott, megérdemelten nyertünk a szimpatikusan, lelkesen focizó hazaiakkal szemben. 

U12-es kiemelt bajnokság, Észak-Nyugat: Hévíz SK-Király SE 3-3 (1-2).

Király SE: Borhy - Tanai, Tóth D., Kolompár - Mészáros B., Marian R. - Sodics M., Kósa, Szabó B. Csere: Magadics, Németh B. Edző: Gombás Péter. 

Gólszerzőink: Kósa (2), Szabó B. 

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés elején kétgólos előnyre tettünk szert. Ezek után nem tudtuk tovább növelni előnyünket, pedig a lehetőségünk megvolt rá. A hazai csapat szépített, majd meg is fordította a mérkőzést. Egy pontrúgás után egyenlítettünk, de már nem sikerült megszereznünk a győzelmet.

Kapcsolódó témák: U13-as csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek