2021/426

U17, U19: négy pont a Lurkótól

Egy-egy győzelem és döntetlen két felső korosztályunk mérlege a vasárnapi városi derbiken, a Lurkó UFC elleni találkozókon.

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat:Lurkó UFC-Király SE 1-4 (0-0).

Király SE: Bencze Zs. - Rátkai B. (Czenki M. a 77. p.), TÓTH K., SÁSDI D., Horváth B. (Ligeti L. a 77. p.) - Tóth M., MÁRK L., Bráder B. (Németh B. a 65. p.) - Szakály B. (Sisak B. a 8. p.), Balázs B., SZMOLEK Á. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Szmolek (2), Bráder, Tóth M.

Németh Bálint, vezteőedző. - Az első félidőben sikerült azt a játékot játszani amit akartunk és gyakoroltunk, nagyon magasan védekeztünk, rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén, hibára kényszerítettük az ellenfelet, de a befejezéseknél nem hoztunk jó döntéseket, azok pontatlanok voltak. A második félidőben gólokká érett a fölényünk, és egy kimagasló Szmolek Áron teljesítménnyel magabiztos győzelmet arattunk. Megérdemelten hoztuk el a három bajnoki pontot a városi riválistól.

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Lurkó UFC-Király SE 1-1 (0-0).

Király SE: Biró - Takács K., Czigráber, Hazafi, Magyaros - Jagodits, Márfy - Nyári Gy., Fülöp I., Fábián - Füst (Horváth Cs. a 46. p.). Edző: Hajmási Milán.

Gólszerzőnk: Fábián.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az első tíz perc kivételével a hazaiak térfélen folyt a játék. A második félidő elején megszereztük a vezetést, majd többször lehetőségünk volt lezárni a mérkőzést, ehelyett egy védelmi megingásunk kihasználva egyenlített a hazai csapat. Sajnos, két pontot elhullajtottunk, de a srácok hozzáállásával elégedett voltam.