2020/1024

U14, U15: 6/4 pont a Gyirmót ellen

A lehetséges hat pontból négyet tartottak itthon csapataink a jó erőkből álló Gyirmót FC Győr ellen a regionális U14/15-ös bajnokságok szombati játéknapján.

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Gyirmót FC Győr 0-0.

Király SE: VARJU - Baumgartner, Breznovits, BÉRY, WILHELM - Gergely (Kiss L. a 71. p.), ZSIRAI (Hirsch-Nagy a 61. p.) - GOMBÁS B., Deutsh, Németh B. (Varga M. a 61. p.) - Mayer (Gáspár a 71. p.). Edző: Hujber Bálint.

Hujber Bálint, vezetőedző: - Az első félidő egyértelműen a Gyirmóté volt. Támadójátékunk nem igazán tudott kibontakozni, javarészt a védekezésen volt a hangsúly. Ez csapat szinten teljesen jól működött. A második játékrészben már sokkal bátrabban és kezdeményezőbben léptünk fel támadásban is. Voltak lehetőségeink a gólszerzésre, de ezek sajnos kimaradtak. Ha az összképet nézzük, reális eredmény született. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, hiszen egy jól felkészített, gyorsan és ötletesen játszó csapattal vették fel a versenyt, abszolút nem érdemtelen a pontszerzésünk!

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Gyirmót FC Győr 3-0 (1-0).

Király SE: Tanai - Horváth B., Fliegler, Vass, Horváth D. - Szabó Bálint, Nagy Á. - Szalai (Szabó Bence a 79.p.), Vilics (Kálmán a 77.p.) Greffer - Katona R. Edző: Kovács Zsolt.

Gólok: Szabó Bálint a 39., Katona a 75. és Greffer a 79. percben.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Nem a legjobb előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen hat játékosomra sem számíthattam, és többen is kisebb sérülésekkel vállalták a játékot. Az eléggé mély talajú pályán egyenrangú ellenfele voltunk a jó erőkből álló Gyirmótnak, sőt a félidő végén egy pontrúgás után egy szép fejes után sikerült is megszereznünk a vezetést. A második félidőben még nagyobb nyomás nehezedett a csapatunkra, de a döntő pillanatokban is állták a sarat a srácok, hősiesen küzdöttek. A kontráikban nagy veszély volt, amiből a hajrában kettőt ki is használtunk, végleg eldöntve ezzel a három pont sorsát. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, újra egy nagy skalpot sikerült megszereznünk. A csapat minden tagja kiemelkedő teljesítményt nyújtott!