Hírek
vissza
2022/1113

Négy győzelem szombaton

Négy győzelem szombaton

Mindkét kis korosztályunk (U12-U13) nyerni tudott a Veszprém FC USE otthonában rendezett hétvégi bajnokin, az idősebbek közül U17-es csapatunk Dunaújvárosból hozta el a három pontot, az U16 városi rangadót húzott be, U15-öseink viszont vereséget szenvedtek a Komárom ellen. A másodosztály Nyugati-csoportjában szereplő U14-es gárdánk nagyot küzdött, de végül minimális arányban alulmaradt a Veszprémmel szemben. 

MLSZ Regionális U17-es Bajnokság, Kiemelt Nyugat, 11. forduló: Dunaújváros-Király SE 0-3 (0-2).

Király SE: Ady Cs. - Fliegler Á., Vass D., Karvalics K., Horváth B. - Vilics M. (Németh K. a 83.p.), Király K. (Spanyó B. a75.p.), Balikó Á., Nagy Á. (Kovács Áb. a 62.p.) - Katona R.(Kovács Sz. a 83. p.), Szabó B. Edző: Gombás Péter.                                               

Gólszerzőink: Katona R. (2), Szabó B.

Gombás Péter: - A hazai csapat berendezkedett a saját térfelére és ott védekezett, ezt viszont szervezetten tette, így nem volt könnyű megbontani a védelmüket. Türelmesen játszottunk, több lehetőséget sikerült kialakítanunk, amelyekből hármat gólra tudtunk váltani.

MLSZ Regionális U16-os Bajnokság, Kiemelt Nyugat, 11. forduló: Király SE-Szombathelyi Haladás VSE 3-2 (3-1).

Király SE: Guzmics - Wilhelm (Zeke az 57. p.), Mayer, Breznovits, Czingráber - Bodor, Tóth B., Gergely (Kardos a 61. p.) - Gombás Bence, László D. (Deutsch a 60. p.), Gombás Máté. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: László D., Gombás M., Tóth B. 

Windisch Csaba: - Nagyon értékes győzelmet arattunk, a jó játékerőt képviselő HVSE ellen. Gratulálok a csapatnak!

MLSZ Regionális U15-ös Bajnokság, Kiemelt Nyugat, 11. forduló: Király SE-Komárom VSE 1-2 (1-0).

Király SE: Tóth-Víg - Sodics T., Nyári D., Kovács B., Károly - Bakucz D., Gombás B. (Sinkó a 69.p.), Iváncsics - Hegyi (Puporka az 53.p.), Tancsics (Samu a 62.p.), Szász F. Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőnk: Tancsics.

Kiállítva: Kovács B.

Kovács Zsolt: - Gratulálok az ellenfél csapatának a győzelemhez, a játék minden elemében felénk nőttek, és megérdemelten szerezték meg a három pontot.  Van két forduló hátra, hogy visszatérjünk a helyes útra. Nem lesz egyszerű, de minden erőnkkel ezért fogunk edzeni.

MLSZ Országos U14-es Bajnokság, Alap-csoport, Nyugat 10. forduló: Király SE-Veszprém FC USE 2-3 (1-1).

Király SE: Borhy Zs. - Szász Á. (Kovács B. a 60.p.), Mészaros B., Somfalvi Á., Tanai F. - Nagy Á. (Kósa B. a 41.p.), Németh H. - Harangozó M. (Sodics M. az 50.p.), Szabó B., Karvalics B. - Puporka A. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Puporka A., Mészáros B.

Schimmer Szabolcs: - Nem a legjobb előjelekkel készültünk a mérkőzésre, hiszen több meghatározó játékosunk is hiányzott a mai napon. Ennek ellenére végig mérkőzésben voltunk egy élcsapat ellen. Az első félidőt kontrollálni tudtuk, vezetést szereztünk, és lehetőségeink voltak az előny növelésére. A félidő vége előtt azonban egy indokolatlan labdavesztés után egyenlített a veszprémi csapat. A második félidő első fele a Veszprémé volt. Ekkor sok párharcot vesztettünk, amit két könnyű góllal büntettek meg a kreatív futballt játszó vendégek. A félidő közepén sikerült szépítenünk. Ettől kezdve óriási fölényben játszottunk, beszorítottuk az ellenfelet, komoly esélyeink voltak az egyenlítésre, de sajnos ezekkel nem tudtunk élni. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy az utolsó pillanatig mentek előre és hittek az egyenlítésben. Úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget! Gratulálok a veszprémi csapatnak!

MLSZ Országos U13-as Bajnokság, Észak-Nyugat, 10. forduló: Veszprém FC USE-Király SE 2-3 (0-2, 0-0, 1-0, 1-1).

Király SE: KRANCZ BÁ. - Iván Cs., Börzsei P., HORVÁTH-BARTON M., Borbély L. - NÉMETH H., Németh B., Sodics M., KÓSA B. Csereként pályára lépett: Krancz Be., Fülöp B., Bozzai L., Hegyi M., Majtényi A. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Németh B., Kósa B., Sodics M.

Németh Bálint: - A mérkőzés első félidejében nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, hatékony, direkt játékot játszottunk támadásban, védekezésben pedig sok labdaszerzésünk volt az ellenfél térfelén. A második félidőben megfordult minden, jobbára a Veszprém akarata érvényesült, a harmadik negyedben elveszett a kezdeményező játékunk, a negyedik negyedben pedig ebből nem tudtunk váltani. Ismét két arcunkat mutattuk meg a pályán, ráadásul egy mérkőzésen belül, ami jellemzi is a jelenlegi korosztály teljesítményét. Vannak rendszeresen jól teljesítő játékosaink - Krancz Bálint, Németh Hunor - ehhez most csatlakozott Kósa Botond és Horváth-Barton Milán, akik nagy dicséretet érdemelnek. Köszönöm a csapatnak a születésnapi ajándékot és gratulálok nekik a győzelemhez!

MLSZ Országos U12-es Bajnokság, Észak-Nyugat, 10. forduló: Veszprém FC USE-Király SE 1-2 (0-0, 0-1, 1-1, 0-0).

Király SE: Tanai B. - Klauzer, Takács Z., Szász A., Windisch, Szalay, Varga B., Mészáros N., Tóth-Hencsey. Csereként pályára lépett: Raffai, Böndicz, Derényi A. Edző: Kiss Gábor.

Gólszerzőink: Windisch, Szász A.

Kiss Gábor: - Egy jó iramú, izgalmas és változatos mérkőzést játszottunk Veszprémben, napsütéses időben. Mezőnyben jó játékot mutatott csapatom, azonban pontatlanságok és rossz döntések következtében helyzeteket ajándékoztunk ellenfelünknek. A vezetést mi szereztük meg, azonban a Veszprémnek sikerült egyenlítenie. Sok helyzetet dolgoztunk ki. Szerencsére egy távoli lövéssel sikerült megszereznünk a győzelmet. Ha a befejezéseknél pontosabbak lettünk volna, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ellenfelünk is szerezhetett volna meg gólokat. Az eredmény csalóka, sokkal több gól volt mérkőzésben. A mutatott játékkal elégedett voltam, külön öröm, hogy több játékos különböző posztokon is jó teljesítményt nyújtott.

 

Kapcsolódó témák: U17-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek