2020/1014

Megyei U14: itthon vereség, idegenben győzelem

Az U14-es megyei bajnokság keddi fordulójában a Szombathelyi-csoportban U13-asaink biztosan verték idegenben a Lukácsházát, a Sárvári-csoportban szereplő U12-esek viszont hazai pályán kaptak ki a Rábapaty U14-től.

Megyei U14-es bajnokság, Szombathelyi-csoport: Schott Lukácsháza-Király SE 0-5 (0-2).

Király SE: Bakucz M. - Deutsch, BAKUCZ D., Sodics - Horváth D., HEGYI - KOVÁCS B., SZÁSZ, Naisz. Csere: NYÁRI D., Sali, Kulcsár, SAMU. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Samu (2), Sodics, Hegyi, Naisz.

Balogh István, vezetőedző: - A hétköznapi meccsünket ezúttal Lukácsházán játszottuk, a tabella középmezőnyében helyet foglaló hazaiak ellen. Rettenetesidőben léptünk pályára, a hideg-szél-eső kombináció nem kedvez a futballnak. Az egésznapos eső megtette a hatását, a játéktér csúszós sártengerré változott. Estünk-keltünk, nehezen lehetett focira emlékeztető dolgokat produkálni. Ennek ellenére, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, egy pillanatra sem volt kétséges a győzelmünk. Ismét elégedett lehetek a gyerekekkel, mert a zord körülményekkel dacolva, lelkesen, agilisan futballoztak, mindenki komolyan vette a feladatát, végig hajtotta a meccset. Megyünk tovább, készülünk a ZTE elleni szombati találkozóra. Ott egy jóval erősebb csapat vár ránk, remélem sikerül szoros meccset játszanunk a zalaiakkal.

Megyei U14-es bajnokság, Sárvári-csoport: Király SE U12-Rábapaty U14 1-2 (1-0).

Király SE: Guzmics - Tanai, Tóth D., Kolompár - Harangozó (Karai a 48. p.), Horváth M. - Kovács B., Puporka, Szabó B. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőnk: Horváth M.

Gombás Péter, vezetőedző: - Az egész mérkőzésen során nagyon pontatlanul játszottunk. Hiába szereztük meg a vezetést, nem tudtuk rárúgni az újabb gólt, a lelkes vendégek pedig megfordították az állást.