2021/422

Megyei U14: gólzápor Rábapatyon

A megyei U14-es pontvadászatban szereplő U12-es és U13-as együttesünk is begyűjtötte mindhárom pontot hétközi bajnokiján.

Megyei U14-es bajnokság, Szombathelyi-csoport: Gencsapáti KSE-Király SE U12 0-1 (0-0).

Király SE: Borhy - Tanai F., Kolompár, Puporka, Kovács Be. - Horváth M., Harangozó, Karai, Marian R. Csere: Nagy Á., Szabó B., Tóth D. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőnk: Marian R.

Kiállítva: Puporka.

Gombás Péter vezetőedző: - Az egész mérkőzésen mi léptünk fel kezdeményezőleg. A hazaiak kontrákra rendezkedtek be, és kőkeményen védekeztek. Egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést, majd több lehetőségünk is volt, hogy növeljük az előnyünket, de ezek a helyzetek kimaradtak. Negyedórával a vége előtt emberhátrányba kerültünk, de srácok jól védekeztek, és így sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Megyei U14-es bajnokság, Sárvári-csoport: Rábapatyi KSK-Király SE U13 0-8 (0-3).

Király SE: Guzmics - Sali, Pados, Sodics T., Horváth D. - Spitzer, Kulcsár, Szakály, Samu. Csere: Deutsch M., Naisz, Szász. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Samu (3), Szász (3), Kulcsár, Naisz.

Balogh István, vezetőedző: - Remekül előkészített pályán, kellemes tavaszi időben játszhattunk Rábapatyon, minden adva volt egy jó mérkőzéshez. Nem is kellett csalódnom a fiúkban, remekül játszottunk, győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt. Az ellenfél óriási fizikai fölényét, gyors pár húzásból álló kontrajátékkal kompenzáltuk. Két ilyen támadásból, és egy remekbe szabott szabadrúgásból Samu Dorián húsz perc alatt mesterhármast ért el, ezzel a meccset nagyon hamar lezártuk. A szünetben beálló Szász Félix megirigyelte csapattársát, és ő is mesterhármassal jelentkezett, két parádés egyéni akció, és egy csodálatos szabadrúgás gól a mérlege. Szereztünk még egy szép fejes gólt, majd egy akciógóllal ért véget a mérkőzés. Dicséret illeti a gyerekeket, megfelelő hozzáállással, esélyeshez méltóan abszolváltuk a mérkőzést. Külön öröm, hogy a kiemelt bajnokikon kevés szerepet kapó játékosok, ezúttal is bizonyították, lehet rájuk számítani.