2020/710

Megyei I.: megkezdtük a felkészülést

Kedden megkezdte a felkészülést megyei I-es csapatunk. A játékoskeretben egyelőre három változás történt.

Hegyi László vezetőedző irányításával kezdődött meg megyei I-es csapatunk felkészülése a 2020/21-es szezonra, amely A Sárvár FC NB III-ból történt visszalépése után az utóbbi évek egyik, ha nem a legerősebb Vas megyei pontvadászatának ígérkezik.

Ami a Király Sportegyesületet illeti, Mester Bálint kapus Ausztriába igazolt, Fábián Bálint támadó épp ellenkező irányt járt be, onnan érkezett. Jött még Kiss Krisztián védő, védekező középpályás Söptéről, és több fiatal is az első csapattal kezdte meg a felkészülést, így Kovács Balázs, Takács Dominik, Kiss Ádám, Márffy Martin (2001-esek), Horváth Alex (2002), valamint Márffy Bence és Nyári György (2004-esek).

A felkészülési programban napi edzések és több edzőmérkőzés szerepel, játszunk az SV Zuberbach-kal (07.11., szombat, 10.00, hazai), a Véppel (07.18., szombat, 10.30, hazai), a Haladás U19-cel (07.22., szerda, 19.00, hazai) és az Andráshidával (07.29., szerda, 19.00, hazai) is, július 25-én pedig kupamérkőzés vár (a sorsolás és az ellenfél még nem ismert) a csapatra.

Hegyi László munkáját az erőnléti felkészítésben Lakosi Máté és Tóth Enikő, rehabilitációban pedig Szalai Gréta és Simon Anikó segítik.