2021/713

Megkezdte a felkészülést felnőttcsapatunk

Múlt hét közepén rávezető edzésekkel megkezdte a felkészülést a Vas megyei I. osztályban szereplő felnőtt csaptunk, amely hétfőtől teljes intenzitással gyakorol, pénteken pedig már edzőmérkőzést is játszik. Új játékosunk Schimmer Szabolcs, a Haladásban 422 profi mérkőzést maga mögött tudó 37 éves védő.

- Eget rengető változások nem történtek keretünkben, és nem is várhatóak, eddig Schimmer Szabolcs csatlakozott hozzánk, aki rutinjával sokat segíthet majd nekünk, és a soproni NB III-as csapatból van próbázónk, olyan srác, akik tanulmányait Szombathelyen folytatná. Megnézzük, és majd meglátjuk, erősítést jelentene-e? - vezette fel a 2021/22-es idényt Hegyi László, csapatunk vezetőedzője, akitől megtudtuk: az előző szezonhoz hasonlóan heti négy tréninget tart a brigádnak, és természetesen lesznek edzőmérkőzések is.

Pénteken 19.30-től a Király Sportlétesítményben a Zala megyei bajnokságban negyedikként zárt Zalaszentgrót vendégeskedik, július 24-én 11.00-kor a soproni stadionban az NB III. Nyugati-csoportjában hatodik FC Sopronnal játszunk, 28-án 19.00-kor a Veszprém megyei I-ben tizedik helyen végzett Devecsert SE-t fogadjuk, míg 31-én 11.00-kor a szomszédos városban a Vép VSE lesz az ellenfelünk.