Hírek
vissza
2022/1109

Megérdemelt győzelem a rangadón

Megérdemelt győzelem a rangadón

Nagyszerű mérkőzésen, jó futballal nyert rangadót idegenben U19-es csapatunk a regionális bajnokság 10. fordulójában, kedden este Sárváron.

 

 

 

MLSZ Regionális U19-es Bajnokság, Nyugat, B-csoport, 10. forduló: Sárvár FC-Király SE 3-4 (1-2).

Király SE: Tanai - Sabia (Bráder a 89. p.), Király D. (Tóth M. a 63.p.), Sásdi, Ligeti - Balázs B. Kiss R. (Tóth K. a 63.p.) - Németh B. (Péter D. a 85.p.), Márfy (Tasnádi a 89.p.), Nyári Gy. - Kovács A. (Vámos a 89.p.). Edző: Marton Róbert.

Gólszerzőink: Nyári Gy. (2), Balázs B., Márfy.

Marton Róbert: - A 10. fordulóban, a tabella második helyét elfoglaló Sárvár FC vendégei voltunk. Ellenfelünk remek formában várta a rangadót, az elmúlt négy mérkőzésükből hármat megnyert, ezeken húsz gólt szerezett. Rázós sárvári kirándulásra számítottunk, nem is csalódtunk, eddigi ellenfeleink közül egyértelműen a zöld- fehérek játszották a legjobb futballt. Imponálóan kezdtük a rangadót, az első húsz percben egyértelműen domináltunk, lőttünk két gólt, egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. A félidő hátralévő részében azonban nagyon feljöttek a sárváriak, gyorsan, pontosan, gólra törően játszottak, így övék volt az első félidő második fele. Szerencsére, egy kapott góllal megúsztuk a meccs ezen szakaszát, nagyon jókor jött nekünk a szünet. A második félidőben megváltozott a játék képe, mi birtokoltuk többet a labdát, vendéglátóink kontrákra rendezkedtek be. Sajnos, ezekkel az ellenakciókkal nem igen tudtunk mit kezdeni, a hazaiak gyors átmeneteit nem jól reagáltuk le, két gólt is kaptunk ilyen játékhelyzetek után. Szerencsére a támadójátékunk jól működött, mi is betaláltunk, így sikerült megtartani az első félidőben szerzett egygólos előnyünket, megszerezve ezzel a nagyon értékes három pontot. A meccs nagy részében nem működött a csapatvédekezésünk, az eddigi tíz fordulóban összesen öt gólt szereztek ellenünk riválisaink, most egy meccsen kaptunk hármat, igaz a sárváriak szerezték eddig a legtöbb találatot! Ezt mindenképpen át kell beszélnünk a srácokkal a következő edzésen. Viszont a mérkőzésen látottak alapján a győzelmünk teljesen megérdemelt. Nem szokásom kiemelni senkit, de a Balázs-Márfy-Nyári-Kovács négyes produkciója ezen a mérkőzésen bőven átlag feletti volt, felnőtt szintű produkciót nyújtottak, oroszlánrészt vállalva győzelmünkből. Nagy dicséret illeti a hazaiakat is, akik igazi futballt játszottak, amiből bőven meríthet a jövőben a sárvári felnőtt csapat.

 

Kapcsolódó témák: U9-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek