Hírek
vissza
2024/205

Magabiztosan, jó ritmusba játszott a Vép ellen U19-es csapatunkSzerző: Németh Zsolt

Magabiztosan, jó ritmusba játszott a Vép ellen U19-es csapatunk

 

Megérdemelt győzelmet aratott Dancs Zoltán csapata a vármegyei élvonalban szereplő vépi felnőtt csapat ellen. A fiúk betartották az edzői utasításokat, gyors, kreatív játékkal sikerült nyerniük a felkészülési találkozón.

 

 

Király SE U19 – Vép VSE (2:1) 3:1

 

Mezőnyjátékosok:

Horváth B., Vass D., Tóth M., Horváth D., Karvalics K., Márkus D., Szabó B., Király K., Vilics M., Katona R., Nagy Á., Németh K., Balikó Á.

Kapusok:

Kovács Á., Ady Cs.,

 

A Király SE gólszerzői: Király K., Horváth B., Horváth D.

 


Dancs Zoltán így foglalta össze a látottakat:

A Vas vármegyei I. osztály jelenlegi harmadik helyezettjét láttuk vendégül a hétvégi felkészülési mérkőzésre.

Jó lehetőség volt a játékosok előtt, hogy megmérettessék magukat a felnőtt futballban. Nem beszélhetünk tétmérkőzésről, viszont nagyon pozitív benyomást keltettek a gyerekek, mindenkiben láttam a bizonyítási vágyat, és amit kértem tőlük maradéktalanul teljesítették. Labda birtokában gyorsak, kreatívak voltunk az elveszített labdákra pedig azonnal, agresszívan támadtunk vissza.

Az első 25 percet meglehetősen dinamikusan gólra törően kezdtük, sok veszélyes támadást tudtunk vezetni. Két alkalommal a mérkőzés ezen periódusában sikerült gólt szereznünk. Egy pontrúgást követően a kipattanó labdából sikerült a vépieknek szépíteni az állást (2:1). Ezután kissé kapkodó lett a játékunk, de ez inkább a támadásvezetéseink utolsó átadásaiban mutatkozott meg. Második félidőben is próbáltunk dominálni és védekezésben lezárni a területeket. Egy ritmusváltást követően sikerült újabb gólt szereznünk. A mérkőzés végére már látszott a csapaton a fáradtság, de a koncentrációt sikerült a mérkőzés végéig fenntartani.

Összeségében egy élvezetes mérkőzést játszottunk. Labdával és labda nélkül is sokat léptünk előre az elmúlt időszakhoz képest, és ez most az eredményben is megmutatkozott. Ami még nagyobb örömöt okoz, az a játékosok magabiztossága illetve, hogy nagyobb egyéni és ki nem kényszerített hiba nélkül sikerült lejátszanunk a mérkőzést, ami a megfelelő koncentrációt és a csapategységet támasztja alá.

 

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
2212
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek