2021/411

Magabiztosan a SFAC otthonában

U17-es és U19-es együttesünk is begyűjtötte a kötelező három pontokat Sopronban a SFAC 1900 pályáján.

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Soproni FAC 1900 SE-Király SE 0-6 (0-5)

Király SE: Karcsics D. - Rátkai B., Czenki M., Horváth B., SÁSDI D. - Tóth M., MÁRK L., Ligeti L. (Németh B. a 61. p.) - SISAK B. (Bencze Zs. a 77. p.), Balázs B., Szakály B. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Márk L. (3), Szakály B., Sisak B., Balázs B.

Németh Bálint, vezetőedző: - Kellemetlen ellenfél ellen játszottunk, nehezen alkalmazkodtunk a füves pályához, ennek az lett az eredménye, hogy türelmetlenül, pontatlanul és lassan játszottunk. A félidő felétől átvettük az irányítást, a támadó zónában remek megoldások születtek, 15 perc alatt négyszer találtunk a kapuba. A második félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nem vagyok elégedett azok kihasználásával. Annak örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést és végre volt egy kimagasló egyéni teljesítmény is a csapatba, Márk Levente révén!

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: SFAC 1900-Király SE 1-3 (0-3).

Király SE: Horváth A. - Takács K., Czigráber, Hazafi, Magyaros (Kis L. a 65. p.) - Jagodits, Márfy (Skrapits a 72. p.) - Nyári, Fülöp, Fábián - Füst (Horváth Cs. a 65. p.). Edző: Hajmási Milán.

Gólszerzőink: Czigráber, Nyári, Füst.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, rengeteg lehetőségünk közül sikerült hármat is gólra váltanunk.A második félidő első harmadában lezárhattuk volna a mérkőzést, ehelyett sikeresen összehoztunk a hazai csapatnak egy gólt. Pozitívum azonban, hogy amiért jöttünk - a három pont -, azt sikerült teljesítenünk.