Hírek
vissza
2022/1127

Magabiztos volt az U14, nyert az U16 is

Magabiztos volt az U14, nyert az U16 is

Harmadik győzelmét aratta a másodosztály Nyugati-csoportjában szereplő U14-es csapatunk, a Kaposvári Rákóczit győzte le U16-os gárdánk, idegenben kapott ki az U15 és az U17, de legkisebb korosztályainknak sem sikerült ezúttal a pontszerzés Gyirmóton. Az őszi zárófordulót rendezték az utánpótlás bajnokságokban. 

 

 

MLSZ Országos U12-es Bajnokság, Észak-Nyugat, 12. forduló: Gyirmót SE Győr-Király SE 3-2 (1-0, 0-2, 1-0, 1-0).

Király SE: Tanai B. - Klauzer, Takács Z., Szzász A., Windisch Cs., Szalay, Mészáros N., Tóth-Hencsey, Varga M. Csereként pályára lépett: Böndicz, Hajdú, Raffai, Derányi A. Edző: Kiss Gábor.

Gólszerzőink: Szász A., Varga M.

Kiss Gábor: - Szombaton a Gyirmót SE Győr vendégeként léptünk pályára. A pálya talaja nagyon mély volt, így nem volt könnyű a játék szervezése. Nehezen vettük fel a ritmust, kicsit bele aludtunk a mérkőzésbe. Jó iramú, fordulatos mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtünk. A játék lüktető, magas tempójú volt. Helyzetek akadtak bőven mindkét oldalon. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, azonban a pontatlanságokat minimálisra kell csökkenteni, végig koncentrálni, hiszen az utolsó két negyedben a hosszabbításban kaptuk mindkét találatot. Valamint az ellenfél hibáit jobban kihasználni.

MLSZ Országos U13-as Bajnokság, Észak-Nyugat, 12. forduló: Gyirmót SE Győr-Király SE 5-1 (2-0, 0-1, 2-0, 1-0).

Király SE: Krancz Bá. - Iván Cs., Barton M., Borbély L. - Hegyi M., Varga B. - Németh B., KÓSA B., Sodics M. Csereként pályára lépett: Krancz Be., Drótos B., Fülöp B., Várkonyi Cs. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőnk: Sodics M.

Németh Bálint: - Nagyon sok egyéni hibát vétünk, a gólszerzéssel pedig hadilábon állunk hetek óta. Hozzáállásunk nem megfelelő az edzéseken és a mérkőzéseken sem. Teljesen megérdemelt hazai siker született!

MLSZ Országos U14-es Bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 12. forduló: Király SE-Budaörs 5-0 (1-0).

Király SE: TÓTH D. - SZÁSZ Á. (KOVÁCS B. az 50.p)., TURCZI D. (HARANGOZÓ M. az 57.p.), SOMFALVI Á., TANAI F. - MÉSZÁROS B. (a mezőny legjobbja), NÉMETH H. - KARVALICS B., KOLOMPÁR Z., SZABÓ B. - PUPORKA A. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Puporka A. (2), Szabó B. (2), Tanai F.

Schimmer Szabolcs: - Az egész mérkőzést uralva, magabiztos győzelmet arattunk. A kidolgozott helyzetek számával elégedett vagyok, de a befejezések minőségével és a hatékonysággal nem. Gratulálok a csapatnak!

MLSZ Regionális U15-ös Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 13. forduló: III. ker. TVE - Király SE 4-1 (2-0).

Király SE: BAKUCZ M. - Sodics T. (Kulcsár G.), NYÁRI D., KOVÁCS B., Károly K. (Sinkó N.) - BAKUCZ D., GOMBÁS B., IVÁNCSICS B. - Hegyi D., Tancsics D. (Tóth-Vig Cs.), SZÁSZ F. Edző: Kovács Zsolt. 

Gólszerzőnk: Bakucz D.

Kovács Zsolt: - Szombat este Budapesten vendég szerepeltünk a bajnokság egyik élcsapata ellen. A srácoknak újdonság volt, hogy este villanyfényben kellett pályára lépni. A kezdés után egyből eldőlt, hogy a III. kerület, miért veretlen otthon, fizikálisan erős csapat, amely végig nagy tempót diktált. Sajnos, egy négyperces rövidzárlatot, könyörtelenül ki is használtak. Pozitívum, hogy a srácok nem adták fel, folyamatosan vettük fel az ő tempójukat, sőt az első félidőben két komoly gólszerzési lehetőségünk is volt. A második félidőben sem változott a helyzet, ellenfelünk végig dominált, irányította a találkozót, mi labdaszerzés után, valamint mélységi labdákból próbáltunk gólt szerezni. Egy ilyen után szépíteni is tudtunk, Iváncsics volt az előkészítő, Bakucz D. meg ilyen szituációban nem szokott hibázni. Mielőtt komolyabb célokat dédelgettünk volna, sajnos, megint gólra gólt kaptunk. Pozitívum, hogy ezután sem álltunk meg, sőt a lefújás előtt Tóth-Vig és Hegyi ziccerbe került, amik sajnos kimaradtak. Úgy gondolom, ez az az a mérkőzés, amikor emelt fővel lehet veszíteni, hiszen egyelőre III. kerület magasabb szintet képvisel nálunk, gratulálunk nekik a győzelemhez!

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 13. forduló: Király SE-Kaposvári Rákóczi 2-1 (2-1).

Király SE: Varju - Wilhelm, Mayer, Breznovits, Czingráber (Kardos a 61. p.) - Bodor, Tóth, Gombás M. (Guzmics a 85. p.) - Gombás Bence, László D, Zeke (Taschler az 52. p.). Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: László D., Gombás M.

Windisch Csaba: - Az első félidő elején az ellenfél váratlanul szerezte meg a vezetést. Ezt követően sok helyzetet alakítottunk ki, sikerült megfordítani az eredményt, sőt, igazából már ekkor meg is nyerhettük volna a mérkőzést, annyi lehetőségünk volt a gólszerzésre. A második félidőben előjöttek a problémáink, amik már hetek óta tartanak, így folyamatosan fáradtunk, és jobbára a védekezésre koncentráltunk. Viszont az jól működött, komoly helyzetig nem jutott a Rákóczi. Kontrajátékból nekünk volt egy-két komoly helyzetünk, kapufát is rúgtunk, de az eredmény már nem változott. Az utolsó meccsünkre úgy kellett összedrótozni a csapatot, ráadásul még nehezítette helyzetet, hogy Gombás Máté sajnos megsérült a mérkőzésen. Ezt a győzelmet neki ajánljuk! Ahogy sokszor a szezon folyamán, most is oroszlánrészt vállalat a győzelemből. A csapat egy emberként küzdött érte is! Mielőbbi felépülést kívánunk, és várjuk vissza!

MLSZ Regionális U17-es Bajnokság, Kiemelt Nyugat, 13. forduló: Komárom VSE-Király SE 1-0 (0-0). 

Király SE: Tanai M. - Horváth Ba. (Király K. a 63.p.), Fliegler Á., Vass D. (Kovács Sz. a 78.p.), Karvalics K. - Horváth Do., Vilics M., Baranyai N., Nagy Á. (Kovács Á. a 70.p.) - Szabó B., Katona R. Edző: Gombás Péter.                        
Gombás Péter:
- A mérkőzésen több olyan helyzetet alakítottunk ki, amelyekkel már rég eldönthettük volna a három pont sorsát. Ezek kimaradtak, a hazaiak meg könyörtelenül kihasználták az ellőttük adódó lehetőséget. Gratulálok az ellenfélnek, nekünk maradt a szimpatikus vesztes szerepe.

Kapcsolódó témák: U14-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
0926272829
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek