Hírek
vissza
2023/303

Magabiztos játékkal nyert idegenben az U19-es csapatunk Szerző: Németh Zsolt

Magabiztos játékkal nyert idegenben az U19-es csapatunk

A végig fölényben játszó csapatban ezúttal Marton Róbert olyan játékosokat is kezdőként nevezett, akik korábban kevesebb időt tölthettek a pályán. Az, hogy ők igazolták és jó játékkal hálálták meg a bizalmat, talán még a győzelemnél is fontosabb hozadéka volt a 2-0-ra megnyert meccsnek.

MLSZ Regionális U-19 Nyugat 'B' csoport 17. forduló

Tarr Andráshida SC - Király SE 0-2 (0-1)

KSE: Ady - Németh Kristóf, Király D., Tóth M., Sásdi - Kiss R., Balázs - Németh Botond, Kovács A., Ligeti - Tasnádi.

Csere: Spanyó, Kovács Szabolcs, Horváth Bálint.

Gólszerző: Tasnádi (18p.), Tóth Milán (61p.)

 

Marton Róbert így értékelte a látottakat:

Szerda este Zalaegerszegen jártunk, ahol az alapszakasz utolsó idegenbeli meccsét vívtuk meg a Tarr Andráshida SC csapatával.

Meccskeretünkben ezúttal több olyan játékos is helyet kapott, akik eddig kevés játékpercet töltöttek a pályán. Kíváncsian vártuk milyen teljesítményre lesznek képesek kezdő játékosként. Nehéz találkozóra számítottunk de pozitívan csalódtunk, egy nagyon sima mérkőzésen gyűjtöttük be a három pontot. A meccsen teljes egészében a mi akaratunk érvényesült, nyomasztó mezőnyfölényben játszottunk, ellenfelünk nagyon ritkán jutott el a kapunkig. A felnőtt mérkőzéseken már szerepet kapó játékosaink ezúttal is húzóembereknek bizonyultak, és nagy örömömre a többiek is felnőttek hozzájuk. Némi hiányérzetem csak a helyzetkihasználás miatt van, ennyi ziccert egyszerűen nem lehet kihagyni! A Sásdi-Kovács Attila-Ligeti balszárnyunkkal nem tudtak mit kezdeni a hazaiak, számtalan óriási helyzetet alakítottunk ki ezen az oldalon, de csak kétszer tudtunk betalálni ezekből. Ez a felsőházban biztosan nem fog beleférni!

Összességében nagyon elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, külön öröm, hogy az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutók is bizonyították, lehet rájuk számítani!

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek