Hírek
vissza
2023/310

Listavezetőként lép tovább a rájátszásba U19-es csapatunkSzerző: Németh Zsolt

Listavezetőként lép tovább a rájátszásba U19-es csapatunk

 

Szerdán este, városi rangadót rendeztünk a Király Sportlétesítményben, ahol a Haladás VSE csapata volt a vendégünk. Az utolsó fordulóban - a presztízsen kívül is - mindkét csapat számára volt még tétje a mérkőzésnek, amelyet sikerült győzelemmel zárnunk.

 

 

MLSZ Regionális U-19 Nyugat 'B' csoport 18. forduló

 

Király SE - Szombathelyi Haladás VSE 1-0 (1-0)

KSE: Horváth B. - Fliegler, Király D., Nyári, Balázs, Kovács A., Németh B., Sásdi, Kovács Á., Ligeti, Tóth

Csere: Baranyai, Vilics, Tasnádi, Horváth D., Sabia.

Gólszerző: Ligeti (44. p.)

 

 Marton Róbert így értékelte a találkozót:

Csapatom ugyan már korábban biztosította a szereplését a jövő héten kezdődő rájátszás legjobb hat együttese között, de szerettünk volna a tabella élén végezni, megelőzve a Sopron csapatát, amihez győznünk kellett az utolsó fordulóban. A vendégeknek szintén győzelemre volt szükségük céljaik eléréséhez. Kiegyenlített játék folyt az első félidőben, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Röviddel a félidő vége előtt, egy szép jobb oldali támadás után Németh remek középre adására Kovács A. érkezett. Az ő lövését a vendégek kapusa még bravúrral védte, a kipattanóra érkező Ligeti viszont már nem hibázott, így előnnyel mehettünk pihenőre. A második félidőben a vendégek ugyan többet birtokolták a labdát, de kapura nem tudtak veszélyt jelenteni. Mi pedig a támadóharmadban pontatlanok voltunk, így maradt az egygólos győzelmünk, amivel a tabella élén végeztünk!

Ezúttal mérsékelt teljesítmény is elég volt a mérkőzés megnyeréséhez.

Csoportunkból a Király SE, a Sopron, a Sárvár, a másik csoportból pedig a Veszprém, az Ajka és a Mosonmagyaróvár került a felsőházi rájátszásba. A továbbiakban azonban a mai teljesítményünknél jóval többre lesz szükség, hogy ott is jó eredményeket érjünk el!

 

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek