2021/1120

Kőszegen szakadt meg a veretlenségi sorozat

Az őszi utolsó fordulóban veszítette el veretlenségét felnőtt csapatunk. A megyei I-es labdarúgó-bajnokság 15. játéknapján a mieink Kőszegen kaptak ki 2-1-re.

Kőszegi Lóránt FC-Király SE 2-1 (0-1). - Kőszeg, Lóránt Gyula Sporttelep, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Árpád A.

Kőszeg: Németh M. - Rákhelyi, Kovács D., Fehér A., Csuka, Keresztes (Laki a 92. p.), Csák (Kiss B. a 46. p.), Prán (Réti Ma. a 80. p.), Réti Mi., Fáth, Fehér D. Edző: Őri Gábor.

Király SE: Horváth A. - Auer, Schimmer (Kovács Á. a 27. p.), Subicz, Devecseri - Szalay M., Németh D., Reseterits (Kudron a 61. p.)- Kondákor (Németh G. a 62. p.), Halmosi, Fábián. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Fehér D. a 69. és a 88., illetve Halmosi a 41. percben.

41. perc: Szabadrúgáshoz jutott csapatunk a kőszegi kaputól 17 méterre. Halmosi Péter állt a labda mögé, és remek mozdulattal, ballal a bal felső sarokba tekert (0-1).

69. perc: Egy hosszú indítás után Subicz mellett esett össze az egyik hazai csatár. A játékvezető bár messze helyezkedett az esettől, tizenegyest ítélt, amit Fehér Dániel értékesített. (1-1).

88. perc: Egy jobb oldali kőszegi kontra végén ismét Fehér Dániel volt eredményes (2-1).

Az elmúlt hetekhez képest kevésbé átütően futballozott csapatunk, ezzel együtt is nem csak a vezetést sikerült megszereznünk, de a hazai kapusnak háromszor is nagyot kellett mentenie. A mérkőzés fordulópontja a félpályáról könnyű síppal befújt tizenegyes volt, ami után a KSE nagy elánnal támadott a győzelemért, míg a Lóránt FC egy kontrából megszerezte a győzelmet jelentő találatot, lezárva ezzel a sárga-szürkék tizennégy bajnoki mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatát.

Hegyi László: - Lezárult egy szép sorozatunk, gratulálunk a kőszegieknek. Egy jó téli felkészülés után tavasszal szeretnénk olyan eredményesen focizni, mint tettük azt az ősz elmúlt tizennégy bajnoki mérkőzésén.