Hírek
vissza
2020/513

Két hónap után újra együtt!

Két hónap után újra együtt!

Mosolygós arcok, csillogó szemek - a március 13-án kezdődött kényszerszünet lezárultával ma délután újraindultak az edzések a Király Sportegyesületnél!  

Két hónap hosszú idő, hosszabbb, mint bármely hagyományos szünet a labdarúgásban. A bajnokságot, az edzéseket, a közoktatást március közepén zárta karanténba a járványhelyzet, és bár a napok lassan teltek, nem tehettünk egyebet, mint otthonról türelemmel szurkoltunk annak, hogy mihamarabb csillapodjon a veszély, és visszatérhessünk a normalitáshoz. 

Mindeközben nem engedtük el a nálunk sportoló gyerekek kezét, a tréningek online zajlottak tovább. 


A kormány május 4-én enyhített a korlátozásokon, engedélyezte a szabadtéri edzéseket. Mindezekkel összhangban a Király Sportegyesület vezetése is a döntött az edzések folytatásáról, május 13-án, tesztekkel indítottuk újra az életet az Király Sportlétesítményben. 


Az első tréningnapot szigorú óvintézkedések előzték meg, új pályarendszabályokat vezetett be egyesületünk, egyelőre a gyerekek beöltözve, sportfelszerelésben érkeznek a maximum 60 perces foglalkozásokra - a B-épület továbbra is zárva tart a látogatók elől, csupán a mosdót, wc-t lehet használni edzésidőben -, amelyen kis csoportokban egyszerre több szakember foglalkozik velük pályáink különböző pontjain. 


Szerdától péntekig felméréseket végeznek edzőink, az U8-as korosztálytól egészen az U19-ig. 


Az első napon a gyorsasági és a labdás gyakorlatokon volt a fókusz, a bemelegítést követően játékosainknak két állomásos pályát kellett teljesíteniük. Elsőként 30 méteres egyirányú futás volt a feladat fotocellás kapuk között, majd adott idő alatt minél több bóját szlalomozva kellett megkerülniük labdavezetés közben.

A tesztet a legidősebb két korosztály, az U19-U17-esek indították, majd jöttek szépen sorban a fiatalabbak is. 


Csütörtökön az agilitás, míg pénteken az állóképesség tesztelésén lesz a hangsúly, hogy hétfőn, immár "normál" üzemmódban folytatódhassanak a tréningek a Király Sportegyesületben.

Kapcsolódó témák: U17-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek