2021/716

Döntetlen az első nyári edzőmérkőzésen

Lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését felnőttcsapatunk, pénteken este a Király Sportlétesítményben a Zala megyei bajnokság tavalyi negyedik helyezettje, a Zalaszentgróti VFC volt Hegyi László együttesének vendége.

Király SE-Zalaszentgróti VFC 2-2 (2-1). - Király Sportlétesítmény, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Rácz.

Király SE I. félidő: Király M. - Kondákor, Auer Á., Kovács Á., Hegedüs - Szalay, Reseterits - Szmolek, Hertelendi, Nyári - Kiss Á.

Király SE II. félidő: Horváth A. - Schimmer, Takács D. (Kovács Á. a 65. p.), Subicz, Devecseri -  Kalmár, Németh D. - Ligeti, Tamás B., Fábián - Halmosi. Edző: Hegyi László.

Zalaszentgrót: Szabó Á. - Penczák, Csík, Horváth B., Pődör, Iberhart, Horváth D., Ferenczi, Tóth D., Kovács R., Kiglics. Csere: Horváth S. Kiss L., Fábián K. Edző: Jankovics Péter.

Gólszerzők: Kiss Á., Kondákor, illetve Ferenczi, Tóth D.

Bár a 3. percben a vendégek egy pontosan befejezett kontra végén előnybe kerültek, az első félidőt a KSE uralta, még úgy is, hogy Hegyi László az első 45 percben egy fiatal sort küldött pályára, több saját nevelésű játékossal  és két próbázóval: Auer Ákos az Illés Akadémián nevelkedett, Kovács Ádám pedig az NB III-as Sopron keretének a tagja. A mieink az első játékrész közepén három perc alatt fordítani tudtak, a szünet után pedig már jórészt azok a játékosok érkeztek a pályára, akik vélhetően a következő szezonban is az együttes gerincét alkotják majd. Először szerepelt sárga-szürke színekben Schimmer Szabolcs. A hazai ziccerek azonban rendre kimaradtak a második félidőben, a vendégek viszont jól sáfárkodtak kevés helyzetükkel, egyetlen lehetőségüket a hajrában gólra váltották, így végül 2-2-vel zárult a Király SE első nyári edzőmérkőzése.