Hírek
vissza
2020/509

Király restart: 2020.05.13!

Király restart: 2020.05.13!

Miután a kormány május 4-től engedélyezte a szabadtéri sportfoglalkozások - nézők kizárásával történő -  megtartását, a Király Sportegyesületben is döntés született az edzések folytatásáról: 2020.05.13-án szerdán felmérésekkel indítjuk újra a labdarúgó-életet a Király Sportlétesítményben - a vonatkozó intézkedések és higiéniai ajánlások, szabályok maximális betartásával. Ezt kérjük a nálunk sportoló gyerekektől és szüleiktől is.  

2020.05.13-án szerdán az U8-as korosztálytól felfelé egészen az U19-esekig felmérésekkel folytatódik az idény.


Szakembereink a labdás ügyességi, a robbanékonysági és az állóképességi teljesítményekre kíváncsiak, kiderül ki milyen minőségű és mennyiségű edzésmunkát tudott elvégezni karantén körülmények között.

A tesztek több pályán, kisebb csoportokban lesznek megtartva, szerdától péntekig.

A felméréseket követően 2020.05.18-tól, hétfőtől normál edzés üzemmódba kapcsolunk, szakembereink hétköznap 16.00-18.45 között várják a gyerekeket a pályára, ahol csoportbontásban foglalkoznak majd velük. A csoportok beosztásáról az edzők a megszokott kommunikációs felületeken (Messenger-csoportokban) adnak tájékoztatást.

A csoportok tervezett létszáma 8-10 fő, a műfüves és a kis műfüves pályáink mellett a center pályát is tudjuk használni, hogy a kis brigádok a kellő távolságot megtarthassák egymás között.

Ami pedig a pályahasználati rendszabályokat illeti, a járvány megelőzésével összefüggésben számos higiénia biztonsági intézkedést vezetett be egyesületünk.

Ezek a következőek:

 

A Király Sportlétesítmény épülete (öltözői, közösségi terei, szülői váró, kávézó) továbbra is zárva tartanak, azok nem látogathatóak, ez alól a mellékhelyiségek kivételek, melyeket a műfüves pálya felőli bejáraton keresztül lehet megközelíteni. A mellékhelyiséghez vezető ajtókat nyitva hagyjuk, így a kilincsek felesleges érintését nagyban lecsökkenthetjük.


Az edzéslátogatás csak saját felelősségre történik és kizárólag úgy megengedett, ha a játékos edzésfelszerelésben érkezik és távozik.


Az edzés csak a kiadott és teljes tartalommal kitöltött „Szülői Nyilatkozattal" látogatható, ennek hiányában az edzésen való részvétel nem megengedett. (A nyilatkozatt megtalálható a csatolt dokumentumok között!)


Lehetőleg mindenki a saját közlekedési eszközeit használva (autó, kerékpár, segédmotor kerékpár) érkezzen, illetve tömegközlekedés használata esetén annak igénybevételéhez szükséges óvintézkedések szerint közlekedjen.


Szülőknek, kísérőknek TILOS a sportlétesítményben tartózkodás.


A létesítmény pályáit csak az üzemeltetővel előre leegyeztetett időpontban és időintervallumban lehet használni.


A létesítmény pályáin kiscsoportos foglalkozások megengedettek, az edzés időhossza maximum 60 perc lehet.


Tilos az eszközök közös használata (pl: a bójákat az edző rakja fel és szedi össze, a labdákat egyenként kell a zsákokba helyezni, stb.). Jelzőmez használata ebben az időszakban TILOS!


Edzés végeztével a sportlétesítményt a lehető legrövidebb időn belül el kell hagyni.


Továbbra is kérjük a kézfertőtlenítés, kézmosás szabályait betartani. Kerüljük a testi érintkezéseket, mellőzük a kézfogást, pacsit, ölelkezést. Kerüljük a csoportos találkozókat, beszélgetéseket, a kötelező kommunikáció legyen rövid és lényegretörő.

A rendszabályok visszavonásáig érvényesek!

Köszönjük, hogy a fentiek betartásával Ön is hozzájárul a tréningek járványügyi szempontból minél biztonságosabb megtartásához!

 

Kapcsolódó témák: U12-es csapatunk

Dokumentumok

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek