Hírek
vissza
2021/902

Király Ferenc Emléktorna: tapasztalatok, élmények

Király Ferenc Emléktorna: tapasztalatok, élmények

A Hertha Berlin mindkét korosztályban kimagaslott a mezőnyből, de a többi ellenféllel szemben versenyképesek voltak csapataink, derült ki abból az összegzésből, amit Schimmer Szabolcs és Kiss Gábor vezetőedzők adtak a hétvégén U11-es és U12-es korosztályban is megrendezett Király Ferenc Emléktornáról.  

A hétvégén lezajlott tornán U12-es korosztályban bronzémes lett csapatunk, míg az U11-es együttesünk a negyedik helyen zárt. Csapataink szakmai munkájának irányítói arra kértük, értékeljék a hétvégén látottakat.  

Schimmer Szabolcs, vezetőedző (U12): - Örülök hogy részt vehettünk ezen a nagyon jól szervezett és színvonalas tornán. Megtapasztalhattuk hogy milyen az a nemzetközi szint, amely irányába mi is haladunk. A Hertha BSC a többi csapathoz képest egészen más minőséget képviselt. Ellenük megfigyelhettük, hogy milyen a nemzetközi elit döntéshozatali gyorsasága, sebessége, technikai kivitelezése, önbizalma. Örömteli ugyanakkor, hogy a többi résztvevővel szemben versenyképesek voltunk. Szép emlékekkel és jó eredménnyel zártuk a tornát. Hiszem, hogy Király Feri bácsi mosolygott a nap végén a királyos gyerekek teljesítményét látva.

A Király Ferenc Emléktornán szerepelt királyos U12-es csapat névsora: Krancz Bálint, Krancz Bence, Mészáros Barnabás, Fülöp Botond, Borbély Lóránt, Horváth-Barton Milán, Börzsei Péter, Németh Hunor, Hegyi Marcell, Bozzai Levente, Sodics Mátyás, Németh Barna, Iván Csongor, Kósa Botond, Magadics Milán. 

Kiss Gábor, vezetőedző (U11): - Számomra pozitívum, hogy eredménytől függetlenül a srácok minden meccsen végig hajtottak, küzdöttek. A DAC és a Hertha BSC kimagaslott a mezőnyből. Örülök, hogy a gyerekek élményeket szerezhettek, s láthatták, hogy gyerekszinten is micsoda különbségek vannak és hova lehet fejlődni. Pozitívum továbbá, hogy a velünk egy szinten lévő csapatokkal bátran és jól felvettük a versenyt. Nagyon jó tapasztalat volt a torna számunkra. 

A Király Ferenc Emléktornán szerepelt királyos U11-es csapat névsora: Tanai Barnabás, Klauzer Dávid, Derényi Alíz, Varga Bálint, Szász Axel, Raffai Lóránd, Böndicz Máté, Taschler Dávid, Hancz Gergő, Németh Krisztián, Mészáros Nándor, Hajdú Balázs.  

GALÉRIA A TORNÁRÓL ITT!

Kapcsolódó témák: U11-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek