2020/118

Király felnőtt: A fiataloké a jövő

A Vas megyei I.osztályban szereplő Király felnőtt csapata 8. helyről várja a folytatást. Hegyi László tanítványai a felemás ősz után, motiváltan készülnek a február végi tavaszi bajnoki rajtra.

-A félévet tekintve egy kicsit kettős az érzésem. Hiszen voltak olyan mérkőzéseink, ahol parádés játékot mutattunk és magunk alá söpörtük az ellenfelet. Ugyanakkor voltak olyan mérkőzéseink, ahol saját magunkat nem találtuk a pályán és hihetetlen hibák miatt vesztettünk pontokat. Az tetszett, hogy a hullámvölgyekből ki tudtunk mindig jönni, a lehetőségeink megvoltak még azokon a mérkőzéseken is, ahol hátrányban voltunk. Sokszor nüanszokon múlt. A téli felkészülésünkben az lesz a dolgunk, hogy ezek a nüanszok a mi javunkra fordítsák a mérkőzéseket. A hozzáállással meg voltam elégedve, az egymással való kommunikáción javítani kell.

Ki kell emelni, hogy a Királyban az utánpótlásra alapozva építjük a csapatot. A munka most kezd beérni, hiszen hét játékost az U19-ből hoztunk fel és kaptak lehetőséget a felnőtt csapatban. Az a cél, hogy a fiatalok igenis mutassák meg, hogy ki tudják szorítani az idősebb játékosokat. Hiszen a jövő az övüké. Nyilván idővel szeretnénk, ha a megyei szintből eggyel tovább tudnánk lépni. Ehhez kell az alapokat letenni, de ez csak akkor sikerülhet, ha mindenki a maximumot nyújtja. -összegzett Hegyi László,  a Király felnőtt vezetőedzője.

A Király felnőtt csapata január közepével elkezdte a felkészülést a február 23-án, Vépen startoló tavaszi szezonra:

Tervezett edzőmérkőzések:

01.25. szombat Király-Vép 13.00, Király Sportlétesítmény