Hírek
vissza
2020/114

Kinyíltak a lehetőségek a Király SE játékosai előtt

Kinyíltak a lehetőségek a Király SE játékosai előtt

A Királyos labdarúgók előtt a fejlődés és a továbblépés lehetőségei is adottak.

 

Király Gábor visszavonulása óta aktívan bekapcsolódott 2006-ban alapított egyesülete, a Király SE életébe. A magyar válogatottsági rekorder kapus hazai és nemzetközi kapcsolatai révén kinyíltak a lehetőségek a szombathelyi klub játékosai előtt.

-Én a munkában és a tudatosságban hiszek. Ez a profi foci utáni életben is a hitvallásom. Így felpörögtek az események a Király SE körül, mióta naponta tudom az energiámat ide fókuszálni. Utánpótlás bázisunk szépen fejlődik. A Nemzetközi Király Kapusiskola tehetségei közül Szegedről, Budapestről költöztek Szombathelyre az elmúlt időszakban és többen bejárnak a környező megyékből is, hogy napi rendszerességgel tudjanak a képzésben részt venni. Erős a kapus utánpótlásunk. De a mezőnyjátékosaink előtt is adott a lehetőség, hogy megismerkedjenek az európai elit bajnokságok utánpótlás képzéseivel. -összegzett Király Gábor.

Leverkusenben

Leverkusenbe két fiatal játékosunk látogathatott ki 2019. nyarán Veszelinov Dániel (feketében) és Jagodits Milán(pirosban) 

- Erre példa, hogy tavaly egykori csapataimnál, Leverkusenben és a Hertha Akadémián is edzhettek labdarúgóink, saját bőrükön megtapasztalva az edzésmunkát, a mentalitást, a körülményeket és követelményeket. Az idei évben a Hertha Akadémia szakmai programját fogjuk bevezetni egyes korosztályainknál a berlini utánpótlás iskolával kötött hosszútávú együttműködésünk keretében. Az óvodástól a felnőttig minden korosztályban kiállítunk csapatot, tehát a klubon belül is folyamatos előrelépésre van lehetőség. Ezt a kört szeretnénk kitágítani és a hazai, valamint a nemzetközi ajtókat is megnyitni a kitartó és tehetséges Királyos játékosok előtt. -zárta szavait a rekorder kapus. 

 

Kapcsolódó témák: Felnőtt labdarúgás
Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
36123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
40282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek