Hírek
vissza
2023/1229

Kiegyensúlyozottabb, eredményesebb játékra lesz szükség tavasszalSzerző: Németh Zsolt

Kiegyensúlyozottabb, eredményesebb játékra lesz szükség tavasszal

Hegyi László így látta a felnőtt csapat őszi szezonját.

Egy igazán kiegyensúlyozott bajnokságról beszélhetünk idén, hiszen a tabellát tekintve láthatóan kialakultak az erőviszonyok, több csapat is ott van az élmezőnyben, három pedig kiemelkedik a bajnokságból. Az első félév nem teljesen úgy sikerült, ahogyan azt szerettük volna, de azt nem lehet mondani, hogy ne tennénk meg mindent a siker érdekében.

Minden mérkőzésen a győzelemre törekedtünk és ezeken nagy számban sikeresek, kisebb számban sikertelenek voltunk, a második helyen állunk a téli szünetben.

Meg kell fejtenünk, hogy a sikertelen mérkőzések miért alakultak így és a hibáinkból építkeznünk kell. Ezért tenniük kell mind a fiataloknak mind pedig a rutinos játékosoknak.

Abban mindenképpen van hiányérzetem, hogy a koncentráció hiánya miatt „agyonnyert” mérkőzéseken leikszeltünk vagy mint a Sárvár ellen, még pontot sem tudtunk szerezni. Ezen mindenképpen javítani kell. A felnőtt futballban nem a játék szépsége az első, hanem a győzelem. Ez kell, hogy a legfontosabb legyen!

Összességében nem lehetek elégedett a teljesítményünkkel, de voltak kiemelkedő mérkőzéseink is. Ebből kell több a tavaszi idényben.

 

Fontos az egyesületünk számára, hogy minden éven fiatal tehetségeknek adjuk meg a játék lehetőséget. Ősszel is sok fiatal játékos kapott esélyt a keretben és sokan éltek is ezzel, mint Tóth Milán, Szabó Bálint, Katona Rikárdó, Kovács Ábel, Szlámer Kornél, Horváth Domonkos, Karvalics Kornél és Kiss Roland.

Kapcsolódó témák: Felnőtt labdarúgás
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek