2020/1115

U12: a szív és az agy

U12-es csapatunk - rengeteg a korosztálynál fiatalabb játékossal - hazai környezetben legyűrte a masszív Nagykanizsát a kiemelt bajnokság 11. játéknapján. Az U13-as mérkőzést elmaradt, később pótolják.

U12-es kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-FC Nagykanizsa 1-0 (0-0).

Király SE: Krancz - Tanai, Tóth D., Kolompár, MÉSZÁROS B. - NÉMETH H., SODICS M., MARIAN R., Szabó B. Csere: Kósa, Kovács B., Horváth M., HEGYI, Puporka, Borhy. Edzők: Gombás Péter, Török Richárd, Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőnk: Sodics M.

Gombás Péter (kollégái, Török Richárd és Schimmer Szabolcs nevében is): - A találkozó első félidejében mi irányítottuk a játékot, de lassan és körülményesen futballoztunk. A második félidőben sikerült ritmust váltanunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, és egy szép támadás végén megszereztük a győztes találatot. A mérkőzésen az első félidőben a „szív" hiányzott a csapatból, mert jó dolgokat csináltunk, de nagyon alapjáraton, a másodikban pedig az „agy", mert jó ritmusban játszottunk, de ha a támadózónában jobb döntéseket hozunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.