2019/1007

Kettős Király győzelem a MITE ellen

A Király U19 8:0-ra, a Király U17 2:1-re győzött a hétvégén az országos III.osztályú bajnokságban.

Király SE U19-MITE U19 8:0 (6:0)

MLSZ U19 III.o ÉNY 6. ford.

gólsz: Fülöp I 3' 37' Péter T 13' Márfy M 30' Kiss Á 40' Jagodits M 44' Takács D 57' horváth Cs 88'

Király U19: Veszelinov D/Horváth A 46', Fürdős D/Hernáth A 60' Hazafi Á, Takács D, Jagodits M, Péter T/Egervölgyi D Fülöp I/Hegedűs M 46' Kiss Á/Tóth B 78' Márfy M/Vajda D 78' Czingráber K Kovács B/Horváth Cs 60'

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: Az első félidőben – a folyamatos letámadásnak is köszönhetően – okosan és taktikusan játszva, szép gólokat lőve, 6 gólos előnnyel mentünk be a szünetbe. A második félidőben picit kényelmesen, türelmetlenül és pontatlanul játszottunk, nem tudtuk folytatni az első félidei lendületes játékunkat sajnos.Gratulálok a győzelemhez a srácoknak! Az első játékrészben nyújtott teljesítmény tetszett, a második félidei játékkal viszont nem vagyok elégedett.

Király SE U17-MITE U17 2:1 (2:0)

MLSZ U-17 III.o ÉNY 6.ford.

Gólsz: Nyári Gy 27' Balázs B 45' ill Budai K 86'

Király U17: Király M, Gönye B/Márk L 70' Szakály B, Márfy B, Balázs B/Horváth B 67' Németh B/Szmolek Á 57' Takács K, Sásdi D, Dobos D, Nyári Gy/Füst Á 67', Sisak B/Király B 70'

Hegyi László, a Király U17 edzője: Furcsa mérkőzésen vagyunk túl. Érthetetlen számomra, hogy 60 percig jól és fegyelmezetten játszunk és utána nem mondhatnám hogy rosszul, de kapkodva és felelőtlenül. Voltak jó és rossz periódusaink a mérkőzésen. Tetszett, hogy az ellenfelünket folyamatos nyomás alatt tartottuk, hogy sok helyzetet alakítottunk ki. Viszont a végén elkerülhető gólt kaptunk, amivel meleg utolsó nyolc percet okoztunk magunknak. Meg kell tanulnunk igazából győzni!

1945678910
2011121314151617