2020/1025

Kettős győzelem Sárváron

Mindkét idősebb korosztályunk (U17 és U19) magabiztos győzelemmel tért haza a Sárvár FC elleni regionális bajnokijáról.

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Sárvár FC-Király SE 1-4 (0-3).

Király SE: Karcsics D. - Horváth B., Fliegler Á. (Márk L. a 46. p.), Tóth K., Sásdi D. (Molnár K. a 82. p.) - Kiss R., BALÁZS B., Márfy B. - Szmolek Á., BRÁDER B., SZAKÁLY B. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Bráder B. (2), Szakály B. (2).

Németh Bálint, vezetőedző: - Egy nagyon fizikális mérkőzést nyertünk meg. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, sikerült eldönteni a mérkőzést, a második félidőről pedig beszélnünk kell az öltözőben. Nagyon értékes győzelmet szereztük. Fliegler Ábelnek szeretnék külön gratulálni, ő a negyedik játékos, aki 14 évesen bemutatkozhatott az U17-es bajnokságban.

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Sárvár FC-Király SE 0-8 (0-1).

Király SE: Biró - MAGYAROS, TAKÁCS K., Hazafi, FÜLÖP - Jagodits, Vajda - NYÁRI, Skrapits (RESETERITS a 46. p.), FÁBIÁN - Horváth Cs. (Kis L. a 63. p.) Edző: Hajmási Milán.

Gólszerzők: Fülöp (5), Skrapits, Magyaros, Reseterits.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Az első félidőben nagyon rossz felfogásban játszottunk, lassan járattuk a labdát, sok volt a technikai hiba. A második félidőre felgyorsult a játékunk, és így szebbnél szebb gólokat lőttünk az egész mérkőzésen defenzív hazai csapatnak.