2021/1027

Kettős győzelem Győrújfaluban

U17-es és U19-es együttesünk is remek teljesítménnyel tudott nyerni a korosztályos bajnokság hétközi fordulójában.

MLSZ regionális U19-es bajnokság, Észak-Nyugat: DANA Győrújfalu SE-Király SE 2-5 (1-3).

Király SE: Bencze - TAKÁCS K., Tóth K., Sásdi, VIGH (Sisak a 73. p.) - Márk (Horváth B. a 83. p.), RESETERITS - Szmolek (Skrapits a 62. p.), Márfy (Balázs a 62. p.), NYÁRI - SZAKÁLY. Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Szakály (3), Szmolek, Vigh.

Kovács Zsolt: - Nagyon nehéz és kemény mérkőzésen vagyunk túl. Egy végig agresszívan futballozó ellenfelet sikerült kétvállra fektetni. A srácok nagyon jól álltak a mérkőzéshez, és a pálya talajához és méretéhez is remekül alkalmazkodtak. Hiányérzetem megint 3-0-ás, illetve 3-1-es állás után volt, amikor le lehetett volna zárni a mérkőzést, és nem tettük. Szerencsére ma ismét csapatként is jelesre vizsgáztunk. Szakály Benjáminnak meg külön gratulálok mesterhármasához.

MLSZ regionális U17-es bajnokság, Észak-Nyugat: DANA Győrújfalu SE-Király SE 1-4 (0-1).

Király SE:  Karvalics (Horváth B. a 62. p.) - Naisz (Tasnádi a 62. p.), Tóth M., Karvalics, Horváth D. - Kiss R., Kovács Á. - Nagy Á. (Vámos a 70. p.), Greffer, Baranyai - Ligeti (Spanyó a 62. p.). Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Tóth M. (3), Baranyai.

Balogh István: - Nehéz mérkőzésre számítottam a mindenkire veszélyes, a tabellán egy hellyel előttünk álló győri csapat ellen. Ezen a meccsen azonban remekül játszottunk, többen extra teljesítményt nyújtottak, így a vártnál könnyebben zsebeltük be a nagyon fontos három pontot. Az első félidőt remekül kezdtük, magasan letámadtunk, fölényben játszottunk. Harminc perc játék után már kettővel vezettünk, Baranyi Noel szemfüles és Tóth Milán bombagóljával. Előnyünket gond nélkül megtartottuk a szünetig, végig kontrolláltuk az első játékrészt. A második félidőt is jó felfogásban kezdtük, nem engedtük kibontakozni vendéglátóinkat, kézben tartottuk a meccset. Az 50. percben Tóth Milán csodálatos kapásgóllal jelentkezett, és úgy tűnt ezzel le is zárjuk a meccset. A hazaiak azonban nem adták fel, és váratlanul szépítettek. Ekkor azonban sikerült felpörögnünk, és középhátvédünk harmadik góljával bebiztosítottuk a győzelmünket. A meccs nagy részében magas szinten futballoztunk, nem hagytunk esélyt a nagyon szimpatikusan küzdő hazaiaknak. A csapatból ezúttal nem emelnék ki senkit, mindenkivel maximálisan elégedett vagyok.