2021/403

Kétszer öt, hat pontot ért

U17-es és U19-es együttesünk is magabiztos győzelmet aratott a Csornai SE ellen a regionális bajnokság 22. fordulójában.

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 5-0 (3-0).

Király SE: Horváth A. - Takács K., Czingráber, Hazafi, Magyaros (Skrapits a 61. p.) - Jagodts, Márfy - Nyári, Fülöp I., Fábián - Füst (Horváth Cs. a 61. p.). Edző: Hajmási Milán.

Gólszerzőink: Fülöp I. (2), Jagodits, Fábián, Füst.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar háromgólos előnyt szereztünk. Utána viszont nehezen találtuk a rést a betömörülő vendégcsapaton. Vagy a kapus védett, vagy mi hibáztunk ziccerben. A második félidőben maximálisan betartották azt a srácok, amit kértem tőlük, sajnos a sok lehetőség közül csak kettőt sikerült gólra váltanunk, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok a srácoknak! Kedden folytatjuk, hasonló hozzáállást szeretnék látni a Ménfőcsanak ellen is.

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 5-0 (4-0).

Király SE: Szlámer K. - Tóth K. (Bencze Zs. a 46. p.), Czenki M., Tóth M., Horváth B. - Ligeti L. (Sisak B. az 58. p.), Szakály B. - Rátkai B., Balázs B., Sásdi D. - Németh B. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Németh B. (2), Balázs B. (2), Szakály.

Németh Bálint, vezetőedző: - Volt egy 15 perces jó periódusunk, amikor 4 gólt szereztünk, ezzel magabiztos győzelmet arattunk. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, de a jelenlegi helyzetben nagyon értékes győzelmet arattunk!