Hírek
vissza
2024/328

Két UP csapatunk is pályára lépett szerdánSzerző: Németh Zsolt

Két UP csapatunk is pályára lépett szerdán

Az U12-es és az U17-es együttesünk is méltó ellenfele volt vendéglátójának. Sem Győrben sem Szombathelyen nem sok hiányzott a pontszerzéshez.

Részletes jelentések egyesületünk weboldalán olvashatók a vezetőedzőktől.

ETO FC Győr U12 – KSE U12   2:1

Gólszerző: Varga Máté

 

Horváth Péter értékelése:

„Ma a gyerekek akaratból, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Nagyon jó volt a hozzáállásuk, ami megmutatkozott védekezésben, folyamatosan kisegítették egymást, jól visszazártak, sokat futottak, beleálltak a párharcokba, minden labdáért megküzdöttek. Játékban, labdával ma az ellenfelünk dominált, több volt a labdabirtoklásuk, nekünk a labdaszerzéseink után kellett jól megszervezni a játékunkat, ami nagyon jól működött, egy-két passz után hamar tudtunk támadást építeni és kihasználtuk a harciasságunkat és gyorsaságunkat, az egyéni kvalitásainkat. Így sikerült több kapussal szembeni ziccert is kialakítani, amik nekünk is kimaradtak, akárcsak az ellenfél nagy helyzetei a mi kapunknál. Sajnos, az utolsó 20 percre nagyon elfáradt a csapat és az ekkor kapott két elkerülhető gólra csak eggyel tudtunk válaszolni, így vereség lett a mérkőzés vége, de ennek ellenére gratulálok a gyerekeimnek!”

 

U17-es bajnoki mérkőzés

Szombathelyi HVSE – Király SE 1-0 (0-0)

VARJU - Wilhelm, TÓTH, Breznovits, Szász (Gombás 71.p.) - Baumgartner (Tancsics 83.p.), LÁSZLÓ, Mayer- Kardos (NYÁRI 61.p.), Bakucz, GERGELY

 

 

Kovács Zsolt így látta a mérkőzést:

„A 18. fordulóból előrehozott mérkőzést játszottunk szerda délután a Haladás Sportkomplexumban. Más-más célokért küzdenek a csapatok a bajnokságban, míg a hazaiak a dobogóért vannak versenyben, addig mi a középmezőny elejéhez akartunk zárkózni.

Úgy gondolom, szinte az egész mérkőzésen sikerült egyenrangú partnere lenni a hazai csapatnak. Taktikailag és mentálisan is nagyon rendben voltunk. Az első fél órában a párharcokat is rendre megnyertük a középső zónában, amiből jól jöttünk ki ellentámadásban. A félidő vége a hazai csapaté volt, a lefújás előtt Varju bravúrja is kellett, hogy döntetlennel záruljon a félidő.

A második félidő is inkább mezőnyben hozott nagy harcot, a kapuk kevésbé forogtak veszélybe. Mindkét csapat cserékkel próbált váltani, amiből hazaiak jöttek ki jobban, ahol ismét Varju védett hatalmasat.

Sajnos a félidő felénél egy ártalmatlan labdakihozatal után labdát vesztettünk saját térfelünkön, ami után megszerezte a hazai csapat a vezetést. Volt tartásunk, váltani is tudtunk a lefújás előtt, egy szöglet után László lábában volt az egyenlítés, de sajnos centikkel tévedett.

Mindent egybevetve nagyon jó és fegyelmezett játékot mutattunk, amiben végig sikerült partiban lenni a Haladás csapatával.

Azonban egy szerencsétlen szituáció miatt vagyunk megint bajban, egy vétlen ütközés után az egész mérkőzésen agilisan, jól játszó László Dávid nagyon kellemetlen, súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Reménykedünk a legjobban!”

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek