Hírek
vissza
2021/411

Két meccsen tíz a Csornának

Két meccsen tíz a Csornának

Két mérkőzésen egyenlő elosztásban tíz gólt rúgott U14-es és U15-ös csapatunk a Csornai SE kapujába a regionális bajnokság 26. fordulójának szombati találkozóin. 

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 5-0 (2-0). 

Király SE: Ady - GREFFER, FLIEGLER, VASS, HORVÁTH D. (Mosonyi a 69. p.) - VILICS (NAGY Á. az 50. p.) - KIRÁLY K. (Szalai az 50. p.), SZABÓ B., Radó (Zsirai-Kiss a 69. p.), KATONA - Laczó (Kálmán a 60. p.). Edző: Kovács Zsolt. 

Gólszerzőink: Király K., Szabó B., Benszki (öngól), Katona, Szalai.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A 23. fordulóban a Csornát fogadtuk, ami igazi rangadó volt, hiszen a tabellán egymás mögötti két csapat játszott, ahol a  vesztett pontok tekintetében eggyel álltunk jobban. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, egy bármilyen pályán élményszámba menő támadás végén meg is szereztük a vezetést. Nagyon jól fociztunk, több helyzetünk is akadt még az első félidőben, amiből egy szöglet után ismét betaláltunk. A második félidőben is végig irányítottuk a mérkőzést, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Fontos kiemelni, hogy nemcsak előre futballoztunk jól, hanem az egész mérkőzésen az ellenfél csapatának talán kaput eltálaló  lövése sem volt, csapatvédekezésünk is rendben volt. Igazi csapatként játszottunk, mindenki odatette magát, és ilyen arányban is megérdemeltünk nyertünk. Szeretném még kiemelni a végig agilisan játszó Katonát, aki a mérkőzés legjobbja volt, pedig sérülése ellenére vállalta a játékot. Nyolc napon belül három mérkőzést játszottunk, ebből kettőt idegenben, szereztünk hat pontot, és Zalaegerszegen partiban voltunk a bajnokesélyes ellen. Erre lehet építeni, gratulálok a srácoknak. Reméljük hamarosan Horváth Barni és Kovács Ábel is velünk lehet, ha most még csak kívülről is szurkoltak a csapat sikeréért! 

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 5-0 (3-0).

Király SE:  Varju (Guzmics az 50. p.) - HIRSCH-NAGY, Béry, BAUMGARTNER, Wilhelm - Zsirai (Gáspár az 50. p.), DEUTSCH Á. - GOMBÁS B., MAYER M., Gergely (Kiss L. az 56. p.) - Breznovits. Edző: Hujber Bálint. 

Gólszerzőink: Mayer M. (2), Gergely, Gombás B., Béry. 

Hujber Bálint, vezetőedző: - Remekül kezdtük a mérkőzést, a 10. percben már 2 gólos volt az előnyünk. Az első félidő utolsó perceiben ezt tovább tudtuk növelni. A szünetben annyit kértem a srácoktól, hogy ne kényelmesedjünk el. Diktáljunk iramot, és koncentráltabban fejezzük be a támadásokat. Úgy gondolom, ezt hellyel-közzel meg is valósították, ezzel együtt ezúttal nem adtuk ki magunkból a 100%-ot. A győzelmünk azonban így is teljesen megérdemelt. 

Kapcsolódó témák: U14-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
22123456
2378910111213
2414151617181920
2521222324252627
26282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek