Hírek
vissza
2024/617

Két korosztályunk szerepelt a hétvégén GyirmótonSzerző: Németh Zsolt

Két korosztályunk szerepelt a hétvégén Gyirmóton

A Pék Attila emléktorna részese volt U9-es és U11-es csapatunk. A 12, illetve 14 csapatos mezőnyben a 8. és a 9. hely lett a két csapatunké. Mindkét együttes edzője hasznosnak értékelte a részvételt, amivel lezárták a mögöttük álló idényt.

Ezen a hétvégén U9-es csapatunk Gyirmóton szerepelt egy emléktornán, ahol 12 csapat mérettette meg magát. A csapatokat két csoportba osztották el. Csoportunkat az alábbi csapatok alkották: SC Sopron, Veszprém, ETO FC Győr, Mészöly Focisuli, Mosonmagyaróvár.

Csoportunkban a 4. helyen végeztünk, ennek eredményeként az 5.-8. helyért játszhattunk az egyenes kieséses szakaszban. A tornát a 8. helyen zártuk.

 

Horváth András értékelése:

„A tornán nyújtott teljesítményünk elég hullámzó volt. Voltak olyan mérkőzések mikor az akaratunkat érvényre tudtuk juttatni és ez gólokban is megmutatkozott, de sajnos a legtöbb mérkőzésünkre jellemző volt, hogy az ellenfelek kapuja előtt határozatlanok voltunk. Ennek ellenére pozitívum, hogy minden mérkőzésen számos helyzetet, ziccert tudtunk kidolgozni, olykor-olykor szép támadások után, de a góllövő cipőket ezúttal nem hoztuk magunkkal. Ez egy ilyen peches nap volt most számunkra, de a gyerekeket nem tudom elmarasztalni, mert hajtottak, küzdöttek minden mérkőzésen, a hozzáállásukra nem lehet panasz. A mutatott játékot tekintve a támadójátékkal voltam elégedettebb. Bátran, kreatívan fociztunk és ehhez párosult több jó egyéni teljesítmény is. Védekezésben határozatlanabbak voltunk, nem helyezkedtünk közel az ellenfélhez és sok területet hagytunk a labdásnak döntést hozni. Összességében tanulságos tornán vagyunk túl, ahol a tanulság számunkra az, hogy az ellenfél kapuja előtt sokkal jobban kell összpontosítani.”

 

Eredmények - csoport:

Király SE – SC Sopron 1-1

Király SE – Veszprém 5-2

Király SE – Mészöly Focisuli 1-4

Király SE – ETO FC Győr 3-2

Király SE – Mosonmagyaróvár 0-3

 

Eredmények – egyenes kieséses szakasz:

Király SE – Gyirmót SE Győr 1-2

Király SE – Tatabánya 3-4

 

 

Gyirmóton szerepelt U11 korosztályunk a IV. Pék Attila Emléktornán, ahol a 9. helyet sikerült megszerezni a 14 csapatos tornán.

 

Schimmer Zoltán értékelése:

„Gyirmóton zártuk le az idei hosszú menetelésünket. A tornán az idei év folyamán minket végigkísérő tényező volt a kulcs, ami nem más, mint a helyzetkihasználás volt. A mai nap igaz, hogy nem tudtunk sok lehetőséget kialakítani, viszont azoknak a nagysága megvolt, de sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzetekkel sem tudtunk élni. Ami a legszomorúbb, hogy ezeket kulcs szituációkban hibáztuk el. Hat csoportmérkőzésünkből az első ötön nem tudtunk gólt szerezni, a hatodikon pedig kiszakadt az a bizonyos zsák. Ilyen eredménysorral az 5. helyet szereztük meg a csoportban és a 9. helyért játszhattunk a Credobus TK csapata ellen, ahol az 1:1- es rendes játékidő után 2:1- re tudtunk büntető rúgásokkal nyerni. A gyerekeket nem tudom elmarasztalni, hiszen hosszú szezonon vannak túl. Ezúton is szeretném megköszönni nekik az egész éves hozzáállásukat, szüleiknek pedig a folyamatos támogatásukat.”

 

Eredmények:

Király SE-Gyirmót 0:0

Király SE-Főnix 0:1

Király SE-Monor 0:2

Király SE-Haladás VSE 0:3

Király SE-Veszprém 0:0

Király SE-Ajka 6:0

 

9. helyért:

Király SE-Credobus TK 1:1 büntetőkkel: 2:1

 

Keret: Szabó Bence, Szabó Samu, Bogár Bence, Ilyés Bence, Balasa Endre, Bertha Benett, Binder Levente, Fülöp Máté, Imre Ádám, Horváth Bence, Czlenner Benett, Csergőffy Ákos

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek