2022/808

Két korosztályban is első hely a jótékonysági tornán

Jótékonysági tornán szerepelt szombaton a Sportligetben U9-es és U11-es csapatunk, a mieink mindkét korosztály küzdelmeiben a dobogó tetején zártak.

Két beteg fiú, Gőczi Dominik és Farkas László (Domi és Lackó) támogatására szervezte meg a rendezvényt három elkötelezett szombathelyi civil, Kovács Jenő, Mester Zsolt és Iszak Krisztián, akiknek a kezdeményezésére több, mint 500.000 forint gyűlt össze a jó célt szolgálva.

Ami a torna sportszakmai részét illeti, nos, az öt csapatot (Illés Akadémia, Sárvár FC, Kőszeg FC, Haladás VSE, Király SE) felvonultató U11-es mezőnyben a sárga-szürkék mind a négy, egyenként 20 perces mérkőzésüket megnyerték, méghozzá jó játékkal. Az aranyérem mellett két különdíj is a királyosoké lett: a legjobb kapusnak Petneházi Ádámot választották, a gólkirály pedig Mészáros Nándor lett.

Eredmények, U11-es korosztály:

Király SE - Illés Akadémia 2-0

Király SE - Haladás VSE 4-1

Király SE - Kőszeg FC 3-0

Király SE - Sárvár FC 4-0

Horváth Péter, vezetőedző, U11: - Köszönjük a meghívást a tornára! Örülünk, hogy részt vettünk és segíthettünk! Gratulálok a csapatomnak. A szezonra a felkészülést nagyon nagy elánnál kezdtük el. Az edzéseken 100%-ot nyújtanak a gyerekek. Jó nézni a mindennapos belefektetett munkát. Ez visszaköszönt ezen a napon is! A gyerekeken látszott az akarat, a motiváltság, viszont láttam az edzéseken tanult elemeket. Nagyon-nagyon sok pozitívumot tudok kiemelni a játékunkból. Megérdemelten nyerték meg minden mérkőzésüket. Minden játékosomnak nagy dicséret jár, de kiemelném a gólkirályi díjat kapó Mészáros Nándort és a gól nélkül záró, a torna legjobb kapusa díjat szerző Petneházi Ádámot!

Eredmények, U9-es korosztály:

Király SE - Illés Akadémia 3-3

Király SE - Haladás VSE 10-0

Király SE - Kőszeg FC 6-1

Király SE - Sárvár FC 3-1

Koman Vladimir, vezetőedző, U9: - Elsőre ez nagyon jó volt a gyerekektől, ügyesen futballoztak. Megnyertük a tornát, és adtunk egy különdíjast is, a gólkirály Mészáros Marci személyében. Annak tükrében is elégedett vagyok, hogy két U8-as is tagja volt csapatunknak, és ők is hasznosan, jól játszottak.