2021/1002

Két gól, három pont

Halmosi Péter és Fábián Bálint találataival nyert felnőtt csapatunk Szentgotthárdon a megyei I-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.

Szentgotthárdi VSE-Király SE 0-2 (0-1). - Szentgotthárd, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Vass I.

Szentgotthárd: Kapui - László (Tóth Á. az 58. p.), Gerebics, Nyári O. (Németh B. a 80. p.), Nagy O., Dancsecz, Laczó, Gécsek, Korpics, Latyák, Gyécsek. Edző: Robert Kercmar.

Király SE: Király M. - Auer, Schimmer (Kovács Á. az 56. p.), Subicz (Kondákor az 58. p.), Devecseri - Szalay, Németh D., Tamás (Németh G. a 67. p.) - Kudron (Hegedüs a 84. p.), Halmosi, Fábián (Kiss Á. a 86. p.) Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Halmosi a 10., Fábián a 47. percben.

Halmosi találatával korán megszerezte a vezetést csapatunk, amely ezután további ziccereket alakított ki, de a hazaiak kapusa bravúrokkal tartotta meccsben övéit az első félidőben. Fordulás után Fábián növelte a Király-előnyt kettőre, és nem lett volna meglepetés, ha egy újabb vendég góllal lezárjuk a mérkőzést. Nem így történt ezzel együtt a hajrára fellelkesült hazaiak nem jelentettek gólveszélyt Király Mátyás kapujára, így a Király SE a bajnokság nyolcadik fordulójában hatodik sikerét is elkönyvelhette.

Hegyi László, vezetőedző: - Szentgotthárdon mindig nehéz meccseket játszunk, nem volt ez másképp ma sem. A hazaiak jól megtervezték, megszervezték a védekezésüket, nálunk azonban olyan egyéniségek futballoznak, akik kvalitásaikkal képesek a csapatok közötti különbséget jelenteni. Ez történt most is, így megérdemelten szereztük meg a három pontot.