2021/425

U12, U13: jól ment a Hévíz ellen

Csak hazai gólok születtek a Király Sportlétesítményban vasárnap délelőtt U12-es és U13-as együtteseink Hévíz elleni régiós bajnoki mérkőzésein.

U13-as kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Hévíz SK 2-0 (2-0).

Király SE: Tóth G. - Bakucz D., Kovács Be., Kovács Bá., Deutsch M. - Nyári D, Naisz - Sodics T., Szász, Samu - Hegyi D. Csere: Pados, Sali, Szakály, Kulcsár. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Bakucz D., Kovács Bá.

Balogh István, vezetőedző: - A tabellán mögöttünk álló Hévíz volt a vendégünk, akik ellen három ponttal kalkuláltunk. Egyből magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, magasan letámadtunk, végig mi irányítottuk a mérkőzést. Ellenfelünk magas, nagydarab srácokból állt, igencsak megnehezítették a dolgunkat. Támadó gépezetünk akadozott is, nehezen tudtunk gólhelyzetbe kerülni, ha pedig igen, akkor 100 százalékos ziccert hibáztunk. Fölényünk meddő volt, támadóink nem sok veszélyt jelentettek a vendégek kapujára, de ezúttal belső védőink kisegítették a csapatot. Először kapitányunk, Bakucz Dominik, majd Kovács Bálint lőtt bomba gólt, így kétgólos előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidőben is végig fölényben játszottunk, de újabb gólt nem sikerült szereznünk. Csapatom végig nagyon stabil volt, fölényben játszottunk, győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben a masszív hévíziekkel szemben. Jövő héten két kőkemény meccs vár ránk: kedden a megyei U14-es bajnokságban a bronzéremhez nagyon fontos meccset játszunk a VAFA csapatával, majd szombaton a középmezőny elejéhez tartozó Mosonmagyaróvár vendégei leszünk a régiós bajnokságban. Remélem, meg tudjuk ismételni mostani teljesítményünket, azaz két győzelemmel zárjuk a jövő hetet is!

U12-es kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Hévíz SK 6-0 (3-0).

Király SE: Borhy - Tanai F., Kolompár, Tóth D., Mészáros B. - Magadics, Sodics M., Szabó B., Marian R. Csere: Nagy Á., Németh H., Németh B., Fülöp, Horváth M., Hegyi M. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Tóth D. (2), Szabó B. (2), Mészáros B., Sodics M.

Gombás Péter, vezetőedző: - Már a mérkőzés első percében megszereztük a vezetést, ami jó alap volt a folytatáshoz. Támadásban maradtunk és még két újabb gólt lőttünk, így megnyugtató előnnyel mentünk a szünetre. A második félidőt szintén góllal kezdtük, és nem hagyott alább a lendületünk, ezért megérdemelt, nagyarányú győzelmet arattunk. Az egész mérkőzésen jó iramot diktáltunk, a második félidőben pedig már jól is játszottunk.